Κάθε ζωντανή εμφάνιση της Beyoncé είναι ένα συναρπαστικό και  ανεπανάληπτο θέαμα. Θα επιστρέψει στη σκηνή των Grammy;

Απομένουν ελάχιστα εικοσιτετράωρο μέχρι τα φετινά Βραβεία Grammy και ο κατάλογος με τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν ζωντανά στην εκδήλωση, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, είναι ήδη γεμάτος.

Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ακόμη προσθήκη; Ένα εκπληκτικό όνομα θα ήταν σίγουρα η Beyoncé, η οποία έδωσε το «παρών» και στην περσινή τελετή απονομής με μία εκθαμβωτική εμφάνιση, σε προχωρημένη κατάσταση εγκυμοσύνης, που άφησε εποχή.

Υπάρχει πιθανότητα η επάνοδος της «Queen Bey» στη σκηνή να γίνει στα Grammy (συγκεκριμένα μαζί με το σύζυγό της, τον JAY-Z) και όχι στο φεστιβάλ του «Coachella»; Το «Enternainment Tonight» είχε την απορία και ρώτησε σχετικά τον παραγωγό των βραβείων, τον Ken Enrlich.

Μολονότι δεν αποκάλυψε πολλά, άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό. «Τα χείλη μου είναι σφραγισμένα είπε», ωστόσο επιβεβαίωσε ότι επιφυλάσσονται εκπλήξεις για τα εξηκοστά Βραβεία Grammy. «Με δοκιμάζετε, αλλά δεν τσιμπάω», αστειεύτηκε. «Υπάρχουν εκπλήξεις για το βράδυ της Κυριακής. Πραγματικά υπάρχουν», συνέχισε.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας Ηχογράφησης, ο Neil Portnow, τόνισε πως «ανακοινώνουμε ότι γνωρίζουμε». «Δε γνωρίζουμε τα πάντα μέχρι την ημέρα του show. Υπήρχαν τα χρόνια που ανακοινώναμε ό,τι ξέραμε και αυτό έχει αλλάξει, έτσι πρέπει να περιμένετε και να δείτε», αποκάλυψε.

Τις φήμες φούντωσε και ο Jack Sussman, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος για τις Ειδικές, Μουσικές και Ζωντανές Εκδηλώσεις της CBS Entertainment. Όταν ρωτήθηκε ευθέως από το «ET» εάν θα δούμε μία κοινή εμφάνιση της Beyoncé και του JAY-Z, απάντησε: «Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε και συνήθως συμβαίνει».

Beyonce - 59th Grammy Awards - Hit Channel

Το επικό θέαμα που πρόσφερε πέρυσι η εγκυμονούσα -τότε- στα δίδυμα super star έχει μείνει χαραγμένο για πάντα, τόσο στο μυαλό όσο και στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Beyoncé είναι δεινός χρήστης των κοινωνικών δικτύων και όταν επίκειται ένα μεγάλο γεγονός, συνήθως σταματούν οι δημοσιεύσεις στους λογαριασμούς της

Αυτό συμβαίνει τώρα, με την 36χρονη τραγουδίστρια να μην έχει ανεβάσει τίποτα στο Instagram εντός του 2018. Η τελευταία ανάρτηση έγινε στις 29 Δεκεμβρίου 2017.

Ετοιμάζει κάτι;

H Beyoncé δέχθηκε γκολ από τον Cristiano Ronaldo στο Instagram

Beyonce - pregnancy announcement - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας