Η ταινία «Οι Αισθηματίες» του Νίκου Τριανταφυλλίδη βγαίνει στις αίθουσες στις αρχές Δεκεμβρίου και σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

«Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Θεός είναι η αγάπη. Έπειτα ήρθε το αίμα και η δίψα για το αίμα.»

Ένας μεσήλικας αστός, υπεράνω πάσης υποψίας, με το παρατσούκλι ο «Δάσκαλος» (Τάκης Μόσχος) ζει απομονωμένος στην παραθαλάσσια έπαυλη του μαζί με την έφηβη κόρη του (Ηλιάνα Μαυρομάτη). Μόνο που, στην πραγματικότητα, είναι ένας αρχαιοκάπηλος τοκογλύφος που διακινεί τα κλοπιμαία του μέσα σε νεκροφόρες που διασχίζουν την Αθήνα.

Τις βρωμοδουλειές του τις έχουν αναλάβει δύο νεαροί: o Eρμής (Δημήτρης Λάλος) και ο Γιάννης (Χάρης Φραγκούλης). Έκαστος διαπράττει από ένα μοιραίο λάθος. Ο μεν Ερμής ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Δασκάλου, ο δε Γιάννης παθιάζεται με μία πόρνη (Ευτυχία Γιακουμή).

Αμφότεροι, ως Αισθηματίες, πρέπει να βγουν από την μέση…

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις αρχές Δεκεμβρίου από τη Spentzos Film και σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Παίζουν οι: Τάκης Μόσχος, Δημήτρης Λάλος, Χάρης Φραγκούλης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Ευτυχία Γιακουμή, Αθηνά Παππά, Αντώνης Σπίνουλας, Κώστας Ξυκομηνός, Ρένος Χαραλαμπίδης, Αλέξανδρος Βούλγαρης, Blaine L. Renniger, Στάθης Σταμουλακάτος, Ιωάννα Μπακαλάκου και Λευτέρης Μυτηλιναίος.

H νέα ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη φιλοξενεί ένα πολύπλευρο και πολυσυλλεκτικό soundtrack. Από Enrico Carouso και Νίκο Γούναρη μέχρι τον Λευτέρη Μυτιληναίο και την Τζένη Βάνου.

Παράλληλα υπάρχουν και τα original τραγούδια που έχει γράψει για την ταινία ο The Boy, για τα οποία βραβεύτηκε και με το βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Το soundtrack κυκλοφορεί από τη MinosEMI.

Το trailer του «Αισθηματίες»:

Αφήστε το σχόλιό σας