Στο «The Voice Celebrity Edition» θα διαγωνιστούν γνωστές προσωπικότητες από διάφορους χώρους.

Ένα ζωντανό επεισόδιο – έκπληξη ετοιμάζει η παραγωγή του «The Voice Of Greece», το οποίο θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης στη στήλη του «ΦωτοΣΤΕΦΑΝΟ», εμβόλιμο στα πέντε τελευταία επεισόδια του δημοφιλούς talent show, τα οποία αναμένεται να προβληθούν πριν τα Χριστούγεννα, θα έρθει για μία και μοναδική βραδιά το «The Voice Celebrity Edition».

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα τραγουδήσουν – διαγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί, αθλητές και παρουσιαστές και οι coaches, ο Κωστής Μαραβέγιας, o Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα τους ακούσουν κανονικά, με τις καρέκλες τους γυρισμένες.

Οι κανόνες που θα ισχύσουν στην εν λόγω εκπομπή και ο τρόπος με τον οποίο θα αναδειχθεί ο νικητής της βραδιάς αναζητούνται ακόμα από το ΣΚΑΪ, αλλά ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας θα δώσει πολλές λύσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της παραγωγής με επικεφαλής τον Γιώργο Καπουτζίδη, ξεκαθάρισαν στους ιθύνοντες του προγράμματος του ΣΚΑΪ ότι θέλουν να παρουσιάσουν με υψηλή αισθητική το «The Voice Celebrity Edition».

Επιθυμία τους είναι να διατηρήσουν το επίπεδο που αρμόζει στο διαχρονικά πιο επιτυχημένο μουσικό talent show της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο πέμπτος κύκλος για το «The Voice Of Greece» βρίσκεται πλέον στη φάση των Battles, για την οποία έχουν ήδη μεταδοθεί τα τρία πρώτα επεισόδια.

 

Αφήστε το σχόλιό σας