Τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου της επικής σειράς ταινιών αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2014.

Το έβδομο επεισόδιο της επικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Πόλεμος των Άστρων» (Star Wars) θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου του 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση της Disney Studios, που έχει τα δικαιώματα της παραγωγής.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έβδομου επεισοδίου του Star Wars που θα γίνει το 2015» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Άλαν Χόρν, πρόεδρος της Walt Disney, η οποία πέρυσι αγόρασε την Lucasfilm, την εταιρεία παραγωγής του δημιουργού του Πολέμου των Άστρων, Τζορτζ Λούκας.

Τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου της επικής σειράς ταινιών αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2014 στα Pinewood Studios κοντά στο Λονδίνο, ανακοίνωσε επίσης η Disney.

Ο Τζορτζ Λούκας, ο οποίος ξεκίνησε το μακρύ περιπετειώδες κινηματογραφικό του ταξίδι το 1977 και ολοκλήρωσε τις τέσσερις από τις έξι ταινίες της σειράς, μέχρι στιγμής, θα έχει τη θέση του δημιουργικού συμβούλου για τουλάχιστον τρεις νέες ταινίες, οι οποίες θα πρέπει να βγαίνουν στους κινηματογράφους κάθε δύο ή τρία χρόνια.

πηγή

Αφήστε το σχόλιό σας