Η Αγγελική Ηλιάδη αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες σε όλα τα μέτωπα και αποκαλύπτει τα νέα της βήματα!

Η Αγγελική Ηλιάδη αυτόν τον καιρό βρίσκεται συνεχώς στο «Βοτανικός» και πραγματοποιεί πρόβες με τον Αντύπα και το Νίκο Κουρκουλή, ετοιμάζοντας τη φετινή συνεργασία τους επί σκηνής η οποία θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Το επιβαρυμένο πρόγραμμα της τραγουδίστριας όμως δεν περιέχει μόνο την προετοιμασία των ζωντανών της εμφανίσεων, αλλά και την προετοιμασία των καινούριων τραγουδιών της. Όπως καταλαβαίνετε, η Αγγελική Ηλιάδη βρίσκεται στο στούντιο όπου και ηχογραφεί νέα κομμάτια.

Περί τα τέλη του περασμένου Ιουλίου η ίδια είχε αποκαλύψει μέσω των λογαριασμών κοινωνικών δικτύων που διατηρεί ένα μέρος του ρεφρέν ενός καινούριου single σε μουσική Κώστα Αβραμόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει.

Έχοντας περάσει καιρός χωρίς να δώσει ξανά κάποιο παρόμοιο «τυράκι» στο κοινό της, η Αγγελική Ηλιάδη αυτή τη φορά μαρτυρά τη νέα δισκογραφική συνεργασία της.

Ο γνωστός παραγωγός και δημιουργός Τόνι Μαυρίδης είναι το άτομο που υπογράφει ένα από τα μουσικά κομμάτια που ετοιμάζει η τραγουδίστρια, ενώ παράλληλα η τελευταία δίνει στη δίνει στη δημοσιότητα και ένα τμήμα των στίχων του εν λόγω τραγουδιού, δημιουργία της Ευαγγελίας Καραμπατζάκη και του Σπύρου Βροχίδη.

«Τα παράπονά μου κάνω κι άμα θες τ΄ακούς
Έχω φάει τη ζωή μου με έρωτες μικρούς
Και φοβάμαι ότι θα΄σαι ένας απ΄αυτούς
Τα παράπονά μου κάνω κι άμα θες τ΄ακούς…»

Έρχεται σύντομα!

Αγγελική Ηλιάδη - Τόνι Μαυρίδης - Τα παράπονά μου κάνω(;)
Η σχετική δημοσίευση της Αγγελικής Ηλιάδη στην προσωπική της σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας