Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική «Έρωτας Πρόσφυγας»: Οι 15 50 σε τραγούδι & video clip με κοινωνικό...

«Έρωτας Πρόσφυγας»: Οι 15 50 σε τραγούδι & video clip με κοινωνικό μήνυμα

-

Δες και αυτά

Ο 15 50 σχολιάζουν μέσα από την τέχνη τους ένα καίριο ζήτημα που (θα έπρεπε να) είναι υπόθεση όλων.

Από το 1998 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα, οι 15 50 χαράσσουν τη δική πορεία τους μέσα στο τοπίο της ελληνικής ροκ σκηνής και δημιουργούν μουσική και στίχους που αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

«Έρωτας Πρόσφυγας (Όλα είναι δρόμος)» είναι ο τίτλος του νέου οπτικοποιημένου τραγουδιού των 15 50, σε στίχους και μουσική του Ρουσσέτου Δημητρόγλου.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιάννη Σιγάλα, ενώ το συγκινητικό σενάριο είναι του Αργυρή Διαβολίκη.

Ένα ζόρικο απτάλικο ζεϊμπέκικο ντυμένο με την γνωστή ευαισθησία και την χειμαρρώδη ορμή των 15 50. Τα ρυθμικά του Γιάννη και του Χάρη τα ντύνουν οι «σκληρές» κιθάρες του Ρουσσέτου και του Ιωσήφ και τα «στολίζουν» το πιάνο του Τάσου και το Νέι του Θανάση Βασιλόπουλου.

Τους υπέροχους ερωτικούς στίχους που μοιάζουν να είναι βγαλμένοι από ποίημα τους ερμηνεύει με περίσσιο πάθος η φωνή των 15 50, ο Μηνάς Τσίγκος.

Ο «Έρωτας Πρόσφυγας» είναι ένα ακόμη βιωματικό τραγούδι που ήρθε για να μείνει και να τραγουδιέται από όποιον ψάχνει να βρει μια αγκαλιά για να στεριώσει.

Είναι η κατάλληλη συνέχεια μετά την πραγματική ιστορία αγάπης στη ροκ μπαλάντα «Γεννηθήκαμε Να Πετάξουμε Μαζί», που σίγουρα μας πλημμύρισε με τα όμορφα συναισθήματα του βαλς ρυθμού της.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Τους 15 50 αποτελούν οι:

Ρουσσέτος Δημητρόγλου (κιθάρες)
Τάσσος Σταύρακας (πλήκτρα)
Μηνάς Τσίγκος (φωνη)
Ιωσήφ Μοσχόπουλος (κιθάρα,φωνητικά)
Γιάννης Κωστής (μπάσο)
Χάρης Γρυπαίος (τύμπανα)

Αφήστε το σχόλιό σας