Η Ερωφίλη Τζάνου παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Μια ζωή»!

Η Ερωφίλη Τζάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά με καταγωγή από Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Η πρώτη επαφή της με τη μουσική ήταν στα 11 της χρόνια όπου ξεκίνησε το κλασσικό πιάνο και το χορωδιακό τραγούδι.

Στα 15 της χρόνια, έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή «Να η ευκαιρία», όπου και απέσπασε την μεγαλύτερη ως τότε βαθμολογία από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Τον Φεβρουάριο του 2011 δήλωσε συμμετοχή στο Greek Idol, όπου συστήθηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό και κατάφερε με το ταλέντο της να πετύχει να μπει στα live του διαγωνισμού και να καταλάβει την 6η θέση ανάμεσα σε 5000 υποψηφίους!.

Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και φέτος μάλιστα εμφανίστηκε στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα στο «Θέα».

Η Ερωφίλη παρουσιάζει το πρώτο της προσωπικό τραγούδι με τίτλο «Μια ζωή», τη μουσική του οποίου υπογράφει ο συνθέτης Δημήτρης Κορδατζής, τα τελευταία χρόνια μέλος της ορχήστρας του Γιάννη Πλούταρχου, έχοντας υπάρξει συνεργάτης των μεγαλύτερων ονομάτων. Οι στίχοι ανήκουν στη Χριστίνα Νιώτη.

3 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας