Ο ταλαντούχος μουσικός και ηθοποιός σε ένα feel-good, καλοκαιρινό, ερωτικό single.

Ο Ερμογένης Σκιτίνης, ένας από τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, παρουσιάζει το νέο του single «Έλα Πάρε Με», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records.

Γεννήθηκε στη Λάρνακα και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη ζωγραφική και την υποκριτική. Σε ηλικία 13 ετών έφυγε για την Ελλάδα για να συνεχίσει τις σπουδές του. Στην ηλικία των 16 ετών επέστρεψε στην Κύπρο και άριχσε να καταπιάνεται επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι.

Ο Ερμογένης Σκιτίνης ξεχωρίζει αμέσως για την ενέργεια, την αισθαντικότητα, το ξεχωριστό στιλ με το οποίο τραγουδά αλλά και το χιούμορ το οποίο πάντα τον συνοδεύει στη σκηνή.

Σε μουσική και στίχους του Νέαρχου, ενός εξίσου ταλαντούχου νέου τραγουδιστή και τραγουδοποιού, το «Έλα Πάρε Με» μας βάζει σε feel-good, καλοκαιρινή, ερωτική διάθεση, με pop και jazz αναφορές και καθάρια ερμηνεία.

Ξεδιπλώνοντας και το υποκριτικό του ταλέντο, το οποίο έχουμε ήδη δει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το «Τατουάζ» και «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς», ο Ερμογένης Σκιτίνης πρωταγωνιστεί στο music video που περιγράφει έναν καλοκαιρινό έρωτα.

Η σκηνοθεσία έχει την υπογραφή του Dempaste.

Αφήστε το σχόλιό σας