Είστε έτοιμοι; Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται με καινούριο τραγούδι, το οποίο αποτελεί παράλληλα το sountrack της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς με νέα επιτυχία!

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν ο τραγουδιστής μας κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια του δίσκου «Ο Άνθρωπός Σου». Η καινούρια δισκογραφική πρόταση του Γιάννη Πλούταρχου στους ακροατές έχει κινηματογραφική γεύση.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, όπως σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως (διαβάστε εδώ & εδώ), θα ερμηνεύσει το τραγούδι τίτλων της νέας ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Ουσιαστικά, πρόκειται για το remake του ομώνυμου φιλμ του 1961 σε σενάριο Νίκου Τσιφόρου και Πολύβειου Βασιλειάδη. Τη σκηνοθεσία για τη μεταφορά του έργου στη σύγχρονη εποχή ανέλαβε ο Στράτος Μαρκίδης. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Το soundtrack της ταινίας, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου, φέρει τη συνθετική σφραγίδα του γνωστού σολίστ Χρήστου Παπαδοπούλου και τη στιχουργική υπογραφή του καταξιωμένου Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Το τραγούδι ονομάζεται «Έρχομαι» και θα εντυπωσιάσει με τα έθνικ στοιχεία που περιέχει. Το «Έρχομαι»… έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Συντονιστείτε!

Αφήστε το σχόλιό σας