Θα είναι και ο Frank Ocean μεταξύ των ονομάτων που εμπλέκονται στο νέο άλμπουμ του Βρετανού παραγωγού που υπόσχεται μεγάλες συνεργασίες.

Ο Frank Ocean μετά τη κόντρα του με τους διοργανωτές των Grammy, είναι έτοιμος να μας χαρίσει νέα μουσική μέσω του Calvin Harris.

Όπως επιβεβαίωσε ο Βρετανός DJ και παραγωγός Calvin Harris, στο Twitter του, ο Frank Ocean θα είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα συνεργαστει για το νέο του άλμπουμ.

«Έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της γενιάς μας!!! Τώρα είμαι στο στάδιο της μίξης – έγραψε το DJ στο Twitter – Άκουσα με τη ξανά τη δουλειά και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχουμε δημιουργήσει… Για το 2017 είμαι δημιουργώ μουσική που σε κάνει ευτυχισμένο!!! Δεν μουσική για να αισθάνεσε καλά. Μουσική για να νιώσετε απίστευτοι».

Όσο για την πολυαναμενόμενη συνεργασία με τον Ocean, στην οποία προφανώς θα συμμετάσχει και ο Offset από το hip hop συγκρότημα Migos, πριν από λίγες εβδομάδες ο Calvin Harris είχε μοιραστεί ένα μέρος του στο Snapchat, ενώ σήμερα μοιράστηκε ένα νέο που ανέβηκε στο YouTube.

Ακούστε το:

Δείτε ακόμα: Ο Calvin Harris θα κυκλοφορήσει δέκα (10!) τραγούδια το 2017

Αφήστε το σχόλιό σας