Με έναν τίτλο που σηματοδοτεί μια σαφή σύνδεση με το cult άλμπουμ τους «Everybody Else Is Doing It», ο νέος δίσκος θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του ιρλανδικού συγκροτήματος με νέα τραγούδια και επανεκδώσεις μεγάλων επιτυχίων του.

Σημειώστε την ημερομηνία 28 του Απρίλη. Τότε θα κυκλοφορήσει το «Something Else» το νέο unplugged άλμπουμ που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή των The Cranberries.

Το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο iTunes, με το πρώτο single «Why» να κυκλοφορεί στις 24 Μαρτίου. Το τραγούδι είναι ένα από τρία αδημοσίευτα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο «Something Else» στα οποία θα προστεθούν οι μεγαλύτερες επιτυχίες από τα πρώτα τέσσερα άλμπουμ του γκρουπ, σε ακουστική version, συμπεριλαμβανομένων των «Zombie», «Dreams», «Ridiculous Thoughts» και «Ode to my Family».

Τα άλλα δύο νέα τραγούδια θα είναι το «Rupture» και το «The Glory», που γράφτηκε από την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια των προβών με την Irish Chamber Orchestra, για μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε το 2014 στο Limerick, την πόλη καταγωγής της μπάντας.

Οι Cranberries έχουν ήδη κυκλοφορήσει μια stripped-down version του τραγουδιού τους «Linger» του 1993 και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Something Else:

01 Linger
02 The Glory
03 Dreams
04 When You’re Gone
05 Zombie
06 Ridiculous
07 Rupture
08 Ode to My Family
09 Free to Decide
10 Just My Imagination
11 Animal Instinct
12 You & Me
13 Why

Δείτα ξανά το video clip για την original έκδοση του «Linger»

Αφήστε το σχόλιό σας