«Τι σε κάνει ν’ αγαπάς»… Νέο τραγούδι από το γνωστό MC και μουσικό παραγωγό Epsilon!

O Epsilon, κατά κόσμον Γιώργος Ευσταθίου, ξεκίνησε να παίζει πιάνο στην ηλικία των 9 και ανέπτυξε μια μεγάλη αγάπη για τη μουσική. Ωστόσο, αυτή η αγάπη έγινε πάθος και σε ηλικία 19 ετών άρχισε να συνθέτει δικά του τραγούδια ραπ που εμπνευσμένα κυρίως από τις ΗΠΑ και  τους hip hop καλλιτέχνες της.

Πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πηγαίνοντας από στούντιο σε στούντιο σε όλη την Αθήνα, προσπαθώντας να πάρει από το κάθε κομμάτι του το καλύτερο δυνατό. Έχοντας μάθει τόσα πολλά από τη συνεργασία του με διακεκριμένους παραγωγούς, κάνει το πρώτο του στούντιο στο σπίτι του στην ηλικία των 21 και από τότε έχει κάνει Beats και lives ως MC. O Γιώργος Ευσταθίου κατά κόσμον, EPSILON, ήταν επίσης ο νικητής του διαγωνισμού PEPSI MAX 2009 στην Ελλάδα, κάτι που του επέτρεψε να ταξιδέψει στο εξωτερικό και  συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες για να τραγουδήσει μαζί με τον διεθνώς γνωστό R & B τραγουδιστή Akon .

Ο EPSILON ήταν ο επίσημος εκφωνητής της Pepsi Max για ένα έτος και εκπροσώπησε την ΕΛΛΑΔΑ στο Video Clip του Akon «Oh Africa». Εκτός από τη συνεργασία αυτή  με τον Akon, συνεργάστηκε και με το super star Keri Hilson! H ηχογράφιση  έγινε  στα  στούντιο της «Record Plant Studios στο Λος Άντζελες, όπου μεγάλοι καλλιτέχνες όπως MJ έχουν πραγματοποιήσει ηχογραφήσεις! Το καλοκαίρι του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο Digital Track του στα i-Tunes με τίτλο «Move Your Body «, το video clip του οποίου έπαιξε έντονα στο Mad TV και MTV .O EPSILON έχωντας συμμετάσχει σε πολλά Events σε όλη την Ελλάδα έχει με μεγάλη χαρά πλέον ενταχθεί στο δυναμικό της PANIK RECORDS κυκλοφορώντας το δεύτερο κομμάτι του που ονομάζεται «STRUMP», σε παραγωγή από τους Federico Scavo και Andrea Guzzoletti.

Ως μουσικός παραγωγός, στιχουργός, τραγουδιστής και MC, Γιώργος Ευσταθίου έχει το κατάλληλο backround για να μας  εκπλήξει στο μέλλον με τα νέα του τραγούδια. Έχοντας ξεκινήσει με  αφετηρία το HIP HOP , ο EPSILON είναι τώρα πιο έτοιμος  από ποτέ να  επεκταθεί μουσικά  δημιουργώντας το δικό του ρεύμα στη dance , Rap μουσική και όχι μόνο.

Στο καινούριο single του που κυκλοφορεί από την Panik Records ο Epsilon τραγουδά με ανεβασμένη διάθεση «Τι σε κάνει ν’ αγαπάς»…

Αφήστε το σχόλιό σας