Αποκλείστηκε κάθε ύποπτη ενέργεια για το θάνατο του Keith Flint.

Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος του Keith Flint των Prodigy, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Ο 49χρονος τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Έσσεξ τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

«Η αστυνομία ήταν παρούσα, ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και ο θάνατός του επιβεβαιώνεται ότι δεν είναι ύποπτος», ανέφερε η ιατροδικαστής Lynsey Chaffe στην έναρξη της δικαστικής εξέτασης.

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της νεκροψίας, που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο του Broomfield στο Έσσεξ στις 7 Μαρτίου, ότι ο απαγχονισμός θεωρείται ανεπίσημα η αίτια του θανάτου του Keith Flint.

Παρ’ όλα αυτά ο φάκελος της υπόθεσης δεν έχει κλείσει οριστικά καθώς οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η συνέχιση της δικαστικής εξέτασης αναβλήθηκε για τις 23 Ιουλίου, όταν θα πραγματοποιηθεί ολοκληρωμένη ακρόαση των μαρτύρων.

Keith Flint - Prodigy - Hit Channel

Η απόφαση του Keith Flint να βάλει τέλος στη ζωή του σόκαρε τους συνεργάτες του στους Prodigy αλλά και τους οπαδούς του βρετανικού συγκροτήματος.

Τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας τον χαρακτήρισαν «αληθινό πρωτοπόρο, καινοτόμο και θρύλο».

«Με μεγάλο σοκ και λύπη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του αδελφού μας και καλύτερου φίλου μας Keith Flint», έγραψαν οι Prodigy σε ανακοίνωσή τους. «Ένας αληθινός πρωτοπόρος, καινοτόμος και θρύλος. Θα μας λείπει για πάντα», σημείωσαν.

Οι Prodigy ακύρωσαν όλες τις επερχόμενες συναυλίες τους, όπως και την εμφάνιση που είχαν κλείσει για το καλοκαίρι στο φεστιβάλ «Glastonbury 2019» και η οποία δεν είχε ανακοινωθεί πριν την απώλεια του κεντρικού τραγουδιστή τους.

 

Αφήστε το σχόλιό σας