Το Hit Channel σας δίνει την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά το σχήμα αποκάλυψη του συμφωνικού metal, με την frontwoman-έμβλημα Simone Simons! Οι Epica θα εμφανιστούν στην Αθήνα το Σάββατο 26 Μαΐου, στο Gagarin και η ιστοσελίδα μας προσφέρει σε δύο τυχερούς από μία πρόσκληση (μονή).

 

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό στείλτε το ονομ/νυμο σας με e-mail στο promo@hit-channel.com, με Θέμα: Epica.  Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας μέχρι και την Τετάρτη 23 Μαΐου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν την Πέμπτη, με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία έστειλαν την συμμετοχή τους.

 

Καλή επιτυχία!

 

 

Με την υποστήριξη του Hit Channel

 

Σάββατο 26 Μαίου – Gagarin 205 Live Music Space, Αθήνα
Κυριακή 27 Μαίου – Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη

Το σχήμα αποκάλυψη του συμφωνικού metal, η Ολλανδική μουσική «ταχεία» με την frontwoman-έμβλημα Simone Simons επιστρέφει στην Ελλάδα για 2 εμφανίσεις που θα δημιουργήσουν ρίγη συγκίνισης στους οπαδούς και θα αφήσουν το κοινό να παραμιλά.

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων και τα σχήματα που θα «ανοίξουν» της δύο συναυλίες.
Στις 26 Μαϊου στο Gagarin, οι Seduce The Heaven και οι Skeptical Minds θα έχουν την τιμή να εγκαινιάσουν την μουσική πανδαισία που θα ακολουθήσει.

Οι Seduce The Heaven αποτελούν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα σχήματα της ελληνικής metal σκηνής, με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Field Of Dreams” να κυκλοφορεί σύντομα. Δημιουργήθηκαν το 2009 από μέλη των Fragile Vastness, God.Fear.None και Κollektiva. To πρώτο δείγμα δουλειάς τους με τίτλο “Promo EP 2011” έχει ήδη αποστάσει διθυραμβικές κριτικές από τον μουσικό τύπο.

Οι Skeptical Minds μας έρχονται από το Βέλγιο και φέτος συμπληρώνουν 10 χρόνια ζωής. Συνδυάζοντας γυναικεία φωνητικά, τσέλο, δυνατές κιθάρες και ηλεκτρονικά στοιχεία, δημιουργόντας ένα εκρηκτικό μείγμα που καθηλώνει! Έχουν πάνω από 200 εμφανίσεις στο βιογραφικό τους ενώ  μέσα στην άνοιξη του 2011 αναμένεται η τέταρτη τους κυκλοφορία.
Στις 27 Μαϊου στο Principal, πρώτοι επί σκηνής θα βρεθούν οι Meden Agan. Το αθηναϊκό κουϊντέτο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών τόσο με τις live εμφανίσεις του μαζί με Septic Flesh και Tarja Turunen όσο με την πρόσφατη κυκλοφορία τους “Erevos Aenaon”.

H προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 20 Απριλίου.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα – TicketHouse (Πανεπιστημίου 42) και www.ticketpro.gr
Θεσσαλονίκη -TicketHouse (Μητροπόλεως 102), Metropolis (Τσιμισκή 33) www.ticketarena.gr
Tιμές εισιτηρίων:
Αθήνα – 25€ προπώληση και ταμείο.
Θεσσαλονίκη – 22€  για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων και 25€ μετά την εξάντληση τους.

Αφήστε το σχόλιό σας