Οι Westlife έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Το ιρλανδικό boy band των Westlife επιστρέφει με νέα μουσική και περιοδεία, έξι χρόνια μετά τη διάλυσή του.

Την επανασύνδεσή τους ανακοίνωσαν στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter με ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται τα τέσσερα από τα πέντε αρχικά μέλη του συγκροτήματος.

Οι Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily και Shane Filan λένε: «Γεια σας, είμαστε οι Westlife» και «θα σας δούμε σύντομα».

Ο Brian McFadden, το πέμπτο μέλος του γκρουπ, δεν εμφανίστηκε στο βίντεο. Ο McFadden αποχώρησε το 2004, αρκετά χρόνια πριν τη διάλυση των Westlife. Από τότε, οι θαυμάστριες ελπίζουν για την επιστροφή του, αλλά δε φαίνεται πιθανό να συμμετάσχει στην επανένωση.

Φυσικά το #WestlifeReunion έγινε δημοφιλές θέμα στο Twitter σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση.

Westlife - Hit Channel

Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την ίδρυση των Westlife και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για επετειακή περιοδεία ή αν η μπάντα θα μείνει ενωμένη και στη συνέχεια.

Οι Westlife πούλησαν πάνω από 45 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως στην πορεία τους που είχε διάρκεια 14 έτη. Κυκλοφόρησαν δέκα άλμπουμ, επτά από τα οποία έφτασαν στο Νο1 των πωλήσεων το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μπάντα διαλύθηκε το 2012 μετά από κάποιες διαφωνίες με τη δισκογραφική εταιρεία του, τη Syco, η οποία ιδρύθηκε από τον γνωστό Βρετανό τηλεοπτικό και μουσικό παραγωγό, Simon Cowell.

Μετά από μία μεγάλη αποχαιρετιστήρια περιοδεία, χώρισαν και συνέχισαν σόλο καριέρες, ραγίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστριών παγκοσμίως.

Οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι οι Westlife έχουν υπογράψει συμφωνία με τη Universal Music και ότι βρίσκονται ήδη στο studio για ηχογράφηση. Η περιοδεία τους θα ξεκινήσει με συναυλία στο Croke Park Stadium του Δουβλίνου, το στάδιο στο οποίο έκαναν την τελευταία εμφάνισή τους, το 2012.

 

Αφήστε το σχόλιό σας