Ο Enrique Iglesias είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες το νέο του άλμπουμ, μάθε τα πάντα για τη νέα δουλειά του τραγουδιστή του ‘I’m A Freak’ .

Ο Enrique Iglesias επιστρέφει αυτό το μήνα με το ολοκαίνουριο album ‘Sex + Love‘ με lead single το τραγούδι ‘I’m A Freak‘ !

Το νέο άλμπουμ του Ισπανού υπόσχεται συνεργασίες εν αφθονία, αρκετά μελλοντικά dance floor anthems και φυσικά όπως λέει και ο τίτλος μερικούς ρομαντικούς στίχους!

Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επιστροφή του τραγουδιστή του «Hero».

1. Όχι μία αλλά δύο συνεργασίες με τον mr. Worldwide … Pitbull!

Ο mr. Worldwide δεν εμφανίζεται μόνο στο νέο single του εμφανιστούν στηνEnrique «I’m A Freak», αλλά είναι και guest artist στο «Let Me Be Your Lover».

2. Με τίτλο ‘Sex + Love’ μην το περιμένετε αθώο…

3. Enrique + Kylie = #FutureHit

Η Kylie είναι μια άλλη απίστευτη καλλιτέχνης που θα ακούσουμε στο τελευταίο studio άλμπουμ του Enrique Iglesias και θα δώσει τη φωνή της στο τραγούδι ‘Beautiful‘. Αν κυκλοφορήσει σαν single πρέπει να περιμένουμε ένα αξέχαστο video clip!

4. Jennifer Lopez φέρνει ακόμη περισσότερη λάμψη

Η Jennifer Lopez φέρνει τον λάτιν πυρετό όλων των εποχών, σε μια συνεργασία τον Enrique στο κομμάτι’Physical’. Ένα hot dance-pop κομμάτι από τους δυο πιο hot λάτιν performers.

5.Μια πολλή άτακτη συνεργασία με τον Flo Rida

Άτακτοι οι δύο αλλά και ταλαντούχοι ο Enrique και ο ράπερ του «Wild Ones» Flo Rida … όποτε να περιμένετε ένα τραγούδι που δε μοιάζει με τα άλλα! Τσεκάρετε το ‘There Goes My Baby’ στο «Sex + Love ‘.

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας