Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music «Move To Miami»: Enrique Iglesias και Pitbull σε εκρηκτική συνύπαρξη

«Move To Miami»: Enrique Iglesias και Pitbull σε εκρηκτική συνύπαρξη

-

Δες και αυτά

Enrique Iglesias και Pitbull ταξιδεύουν στο κοσμοπολίτικο Μαΐάμι.

Το απόλυτο μουσικό δίδυμο συμπράττει σε ένα εκρηκτικό τραγούδι. Ο Enrique Iglesias και ο Pitbull συνεργάζονται ξανά στο «Move To Miami».

Ο Ισπανός super star και ο «Mr. Worldwide» έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, σε τραγούδια όπως το τριπλά πλατινένιο σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία «I Like It» (2012), το «I Like How It Feels» (2011), το «I’m A Freak» (2014), το «Let Me Be Your Lover» (2014), το «Messin’ Around» (2016) και άλλα τραγούδια.

Η 15η συνολικά συνεργασία των δύο καλλιτεχνών έρχεται μετά την κοινή περιοδεία που πραγματοποίησαν σε 35 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2017, όπου συμμετείχε και το boy band των και η μπάντα των CNCO.

Ήταν η δεύτερη περιοδεία του Iglesias και το Pitbull, αφού είχαν τραγουδήσει ξανά μαζί το 2015.

Ο Enrique Iglesias επιστρέφει σε αγγλόφωνα μονοπάτια μετά από μία σειρά ισπανόφωνων επιτυχιών. Το «Move To Miami» είναι για το γοητευτικό καλλιτέχνη το πρώτο single στα αγγλικά έπειτα από το smash hit “Bailando” με τον Sean Paul.

Την παραγωγή στο «Move To Miami» έχουν φροντίσει οι  Nitti Gritti, Wuki και J.R. Rotem.

Ο Enrique Iglesias είναι αναντίρρητα ο μεγαλύτερος λάτιν καλλιτέχνης στην ιστορία της μουσικής, διαθέτοντας στο ενεργητικό του 31 τραγούδια που έφτασαν στο Νο1 του «Latin Songs Chart» στο «Billboard» και αθροιστικά 105 φορές που έχει κατακτήσει την κορυφή σε όλα τα charts του «Billboard», ενώ έχει τιμηθεί σχεδόν με κάθε βραβεία που θα μπορούσε να παραλάβει.

Συγχρόνως, κορυφώνεται η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη συναυλία του Enrique Iglesias στην Ελλάδα, την οποία ήθελε να επισκεφθεί εδώ και χρόνια. Το μεγάλο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 10 Μαΐου στο γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α.

 

Αφήστε το σχόλιό σας