Η ενδυματολογική δικαίωση της Katerine Duska

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επαινούν τις στιλιστικές επιλογές της Katerine Duska στη Eurovision.

Η Eurovision πέρα από μουσικό γεγονός, αποτελεί και μία στιλιστική αναφορά άλλοτε επιτυχημένη και άλλες φορές τραγικά αποτυχημένη.

Και στη φετινή διοργάνωση υπήρχαν οι στιλιστικές προτάσεις, αλλά και οι στιλιστικές παρωδίες.

Από τις εμφανίσεις vintage και τις gothic αναφορές, μέχρι τις επιρροές από το «Game of Thrones» και τον κόσμο του σαδομαζοχισμού.

Όπως σημειώνει η γερμανική “Welt” αρκετά από τα κοστούμια της βραδιάς ήταν σαν αποτυχημένες δημιουργίες για φανταστικούς ηγέτες που πετάνε πάνω σε δράκους.

Χρωματικά δεν υπήρξε καμία πρωτοτυπία με την Ευρώπη να είναι διαιρεμένη αυστηρά στο άσπρο – μαύρο. Δεκατέσσερις από τους συμμετέχοντες επέλεξαν το μαύρο και εννέα το λευκό, ενώ μόνο τρεις ήταν αυτοί που τόλμησαν χρωματικά.

Από την άλλη η ισπανική «El Pais» κάνει μία πιο αναλυτική αναφορά στις στιλιστικές προτιμήσεις των διαγωνιζόμενων της φετινής Eurovision, η οποία φιλοξενήθηκε στο Τελ Αβίβ.

Η Katerine Duska, πρέπει να νιώθει, αν μη τι άλλο, δικαιωμένη από τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτό τονίζει η «El Pais».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ερμηνεύτρια κατάφερε να προσελκύσει το μεγαλύτερο μέρος των θεατών μέσα από τις αναφορές στην ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα τη θεά Αφροδίτη, γεμίζοντας την ντουλάπα με δαντέλες, κρύσταλλα, λουλούδια, φωτεινά χρώματα και τούλια.

Μία πολύ καλή εμφάνιση για την Κατερίνα, όπως σημειώνει η «El Pais».

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας