Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας Άλλος Κόσμος», προβάλλεται στις αίθουσες και παράλληλα κυκλοφορεί το επίσημο soundtrack.


Τρία χρόνια μετά την μνημειώδη εμπορική επιτυχία του «Αν», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με νέο φιλμ. Ο γνωστός ηθοποιός επιμελείται το σενάριο και τη σκηνοθεσία και πρωταγωνιστεί μαζί με ένα καστ ξεχωριστών παρουσιών στην καινούρια ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος».

Μία ερωτική τριλογία με κοινό τέλος που εξελίσσεται στη σημερινή Ελλάδα. Τρεις ιστορίες, τρεις γενιές ανθρώπων ­­ενώνουν δύο διαφορετικούς κόσμους σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα. Φλέγοντα θέματα της εποχής όπως οι εργασιακές συνθήκες, η μεταναστευτική και προσφυγική κρίση συνδιαλέγονται με τους ήρωες στον αγώνα που καταβάλλουν προκειμένου να ζήσουν απερίσκεπτα τον έρωτα.

Με την πρώτη ανάγνωση της διανομής των ρόλων ξεχωρίζει το όνομα του βραβευμένου με Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου και Χρυσή Σφαίρα για την ταινία «Whiplash», J.K. Simmons.
Πρωταγωνιστούν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Andrea Osvart, η Μαρία Καβογιάννη, ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Tawfeek Barhom και η Νίκη Βακάλη.
Συμμετέχουν οι Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος, Νίκος Χατζόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης και Ματθαίος Κοροβέσης. Η ταινία θα προβληθεί στο εξωτερικό με τον διεθνή τίτλο «Worlds Apart».

Τα μουσικά θέματα του φιλμ συνθέτει ο Κώστας Χρηστίδης, ο Έλληνας δημιουργός που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood. Πέραν των πρωτότυπων scores, το soundtrack απαρτίζουν επίσης νοσταλγικές μελωδίες από τον πλούτο της παγκόσμιας δισκογραφίας με τις φωνές των Marlene Dietrich, Nat King Cole Trio, Wayne Newton, Σοφίας Βέμπο και Bille Holiday. Οι Monophonics και οι Gadjo Dilo προσθέτουν το δικό τους ηχόχρωμα.

Τα τραγούδια της ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος» κυκλοφορούν σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI.

Πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε να βρείτε το άλμπουμ: smarturl.it/HC_EnasAllosKosmos
Tracklist

1. “You Do Something To Me” – Marlene Dietrich
2. “I’m Thru With Love” – Nat King Cole Trio
3. “I’m A Fool To Want You” – Billie Holiday
4. “Πόσο Λυπάμαι” – Σοφία Βέμπο
5. “Danke Schoen” – Wayne Newton
6. “Bang Bang” – Monophonics
7. “Σαν Μαγεμένο Το Μυαλό Μου / Blue Drag” – Gadjo Dilo

(Ορχηστρικό μέρος σε σύνθεση Κώστα Χρηστίδη)

8. Worlds Apart
9. Prologue
10. Marching To Lay Off
11. Once Upon A Time In The Words
12. Elliniko In ¾
13. Eros And Soul
14. Executive Decisions In Blue
15. Journeys
16. Distance In D-Spair
17. Fatal Repercussions
18. Allured By Seductive Emotions
19. Derailed Minds
20. Innocence In Love
21. Ode To Lost Youth
22. Absence
23. A Year Later

Αφήστε το σχόλιό σας