Ο Πασχάλης Τερζής πράττει τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδό του συμμετέχοντας μεταξύ άλλων – σπουδαίων συναδέλφων του – στο νέο άλμπουμ του Λάκη Παπαδόπουλου!

Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει δισκογραφικά τραγουδώντας στον επερχόμενο νέο δίσκο του Λάκη Παπαδόπουλου με γενικό τίτλο «Παιχνίδια Αγάπης».

Πρόκειται για ένα άλμπουμ με στίγμα της κορυφαίες συναντήσεις, καθώς αναμένεται να συμμετέχουν οι Αρλέτα, Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μαρινέλλα, Πάνος Μουζουράκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Πάριος, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Σαββόπουλος, Πασχάλης Τερζής και Κώστας Χάτζης.

Το πρώτο δείγμα από τις συνεργασίες του πολυσυλλεκτικού δίσκου που θα κρατήσουμε σύντομα στα χέρια μας το ακούσαμε με τη σύμπραξη του Διονύση Σαββόπουλου και του «Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ» στο τραγούδι «Τα Μικρά Μπαλκόνια».

«Τραγούδια που θα ξεχωρίσουν, γιατί ξεχωριστή είναι και η στιγμή που έρχονται. Τραγούδια που έχουν όλα μια ιστορία να μας πουν. Τραγούδια που έχουν λόγο ύπαρξης. Τραγούδια γραμμένα από φίλους, σημαντικούς συνεργάτες στιχουργούς.»

Ανάμεσά τους το «Ένα Θα Σου Πω», σε μουσική Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου, με τη συμμετοχή του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή, ένα απόσπασμα του οποίου ακούμε για πρώτη φορά παρακάτω.

Το άλμπουμ «Παιχνίδια Αγάπης», όπου θα συμπεριλαμβάνεται το «Ένα Θα Σου Πω», θα κυκλοφορήσει από τη Minos – EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας