10 χρόνια δημιουργίας και μουσικής που συμπληρώνουν οι STAVENTO και γιορτάζουν με την έκδοση μίας διπλής Best-Of συλλογής!

«Tο “Ένα” και το “Μηδέν”»… Ένα διπλό CD. Μία συλλογή.
Ένα ταξίδι στα 10 χρόνια του πιο αγαπημένου hip hop συγκροτήματος!
Ένα ταξίδι γεμάτο μουσικές, στίχους, εικόνες, συνεργασίες, επιτυχίες, χαρές, αγωνία, ευγνωμοσύνη!

Οι STAVENTO, το πιο επιτυχημένο και δημοφιλές hip-hop συγκρότημα στην Ελλάδα, κυκλοφορούν δύο ξεχωριστά CDs, σε μια συσκευασία, που περικλείουν όλη τους την αγάπη, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, αλλά και την μοναδική τους τρέλα.

«Tο “Ένα” και το “Μηδέν”» που μαζί συμπληρώνουν 10 χρόνια δημιουργίας, 10 χρόνια μουσικής!

Από τον Απρίλιο του 2005 που ξεκίνησαν έως και σήμερα, είναι αμέτρητα τα τραγούδια-ιστορίες που μας αφηγήθηκε ο Μιχάλης Κουϊνέλης και οι συνταξιδιώτες -φίλοι- συνεργάτες του.

Από αυτή τη δεκάχρονη πορεία, ξεχώρισε τριάντα δύο κομμάτια. Τα δεκαέξι θα τα βρείτε στο «Ένα», όπως τα «Σαν Έρθει Η Μέρα», «Πριν Σε Γνωρίσω» και βέβαια το ολοκαίνουριο «Για Σένα Που Λατρεύω» και άλλα δεκαέξι στο «Μηδέν» με «Παραμύθια» για τις «Νεράιδες», «Το Βατράχι», «Το Ποτάμι» και τόσα άλλα που έρχονται λίγο πριν τα Χριστούγεννα να μας ξυπνήσουν τις αισθήσεις, να μας αφυπνίσουν, να μας προβληματίσουν, να μας κάνουν να χαμογελάσουμε…

Ιδιαίτερες στιγμές σε αυτή τη διαδρομή αποτελούν οι συμμετοχές και οι συνεργασίες με πολλούς και πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες, κάποιες από τις οποίες έχουν συμπεριληφθεί σε αυτή την έκδοση. Κώστας Τουρνάς, Ήβη Αδάμου, Δήμος Αναστασιάδης, EMIGRE, Κώστας Χατζής, Αλέξανδρος Χατζής και πολλές ακόμα.

Ένα πολύ σημαντικό δώρο για αυτό το CD είναι ένα καινούργιο τραγούδι σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τους Stavento και περίμενε τη κατάλληλη στιγμή να βγει!

Στην έκδοση αυτή, υπάρχει και μια σημαντική ιδιαιτερότητα! Και τα δυο CD τελειώνουν με το ίδιο τραγούδι, το «Stavento», ένα «ευχαριστώ» του Μιχάλη Κουϊνέλη στον κόσμο! Μια ιδέα του ίδιου του Μιχάλη, έχοντας την ανάγκη να εκφράσει το δικό του ευχαριστώ με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Μια συλλογή που κάνει το «Τρελαίνομαι!!!» του Μιχάλη να φαντάζει λίγο. Πατήστε το play και θα καταλάβετε γιατί…

Με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο «Το “Ένα” και το “Μηδέν”» από τη MinosEMI την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, οι Stavento θα υπογράψουν την ίδια ημέρα το νέο τους CD και θα τραγουδήσουν σε ένα μοναδικό live κάποιες από τις αγαπημένες επιτυχίες, στα Public Συντάγματος (5ος Όροφος, Public Café) και ώρα 21:30.

Αφήστε το σχόλιό σας