Τα χαρακτηριστικά του «Venom» αποκτά ο Eminem.

Ο Eminem οπτικοποιεί το «Venom», το τραγούδι της ομότιτλης κινηματογραφικής ταινίας.

Στα τέλη Αυγούστου, ο Αμερικανός ράπερ κυκλοφόρησε απροειδοποίητα ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με την ονομασία «Kamikaze», το οποίο στάθηκε αφορμή για ατέρμονες συζητήσεις στα μέσα ενημέρωσης και πολύκροτες κόντρες που έκαναν αίσθηση στο χώρο της hip-hop μουσικής.

Απτόητος, ο Marshall Mathers απέδειξε για πολλοστή φορά την ηγετική παρουσία του. Κάνοντας με το «Kamikaze» ντεμπούτο στο No1 των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, επέκτεινε το πραγματικά ιστορικό ρεκόρ που κατέχει και δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει κανένας άλλος καλλιτέχνης στα χρονικά.

Στα πολυσυζητημένα τραγούδια του «Kamikaze» συμπεριλαμβάνεται και το «Venom» που συνοδεύει την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία της Marvel, η οποία μόλις έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους όλου του πλανήτη.

Στο ρόλο του υπερήρωα Venom / δημοσιογράφου Eddie Brock πρωταγωνιστεί ο Βρετανός ηθοποιός Tom Hardy και συμμετέχουν επίσης η Michelle Williams, ο Riz Ahmed, ο Scott Haze και ο Reid Scott. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αμερικανός Ruben Fleischer.

Παρά τη σύνδεση με την ταινία, το video clip του «Venom» συνεχίζει την ιστορία που διαδραματίστηκε στο μουσικό βίντεο του «Fall», διαθέτοντας ωστόσο κινηματογραφικά στοιχεία.

Ανυποψίαστοι περαστικοί διακατέχονται από το πνεύμα του Eminem, όταν ένας άνδρας βρίσκει πεταμένο στο δρόμο ένα μαγικό CD του «Revival», και αρχίζουν να συμπεριφέρονται με τον επιθετικό τρόπο του 45χρονου ράπερ.

Ο συνδετικός κρίκος με το φιλμ είναι το γεγονός ότι ο Venom κυριεύει παρομοίως αθώα άτομα, από τα οποία εξαρτάται για να επιβιώσει.

Στο video clip, το πνεύμα του «Slim Shady» καταλαμβάνει κάθε ζωντανή ύπαρξη, από μικρά παιδιά και ηλικιωμένους ανθρώπους μέχρι και σκύλους.

 

Αφήστε το σχόλιό σας