Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του Eminem στην τηλεόραση.

Το late night show «Jimmy Kimmel Live!» επέστρεψε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης για πέντε εκπομπές και ο πρώτος μουσικός καλεσμένος ήταν ο Eminem, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, σε μία ειδική εμφάνιση από την κορυφή  του εμβληματικού «Empire State Building».

Ο διάσημος ράπερ ανέβηκε 103 ορόφους και έφτασε σε ύψος 381 μέτρων για να τραγουδήσει το «Venom», το τραγούδι της νέας και ομότιτλης κινηματογραφικής ταινίας της Marvel.

Η εμφάνιση του Eminem συνδυάστηκε με ένα μοναδικό στο είδος του light show που προβλήθηκε επάνω στο «Empire State Building», χρησιμοποιώντας ειδικούς αλγόριθμους, το οποίο δημιουργήθηκε από τον lighting artist Marc Brickman και την ομάδα του, Tactical Manoeuvre Inc. team.

Το μεγαλύτερος μέρος βιντεοσκοπήθηκε με τη χρήση του νέου smartphone «Pixel 3» της Google, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στο βραβευμένο σκηνοθέτη James Larese να τραβήξει λήξεις από γωνίες που δε θα ήταν δυνατό να το κάνει με τις παραδοσιακές κάμερες.

Η επιλογή του περίφημου «Empire State Building» ήταν συμβολική, καθώς ο ομώνυμος ήρωας του «Venom» περιφέρεται στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης.

Το «Venom» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ – έκπληξη με τίτλο «Kamikaze», που κυκλοφόρησε απροειδοποίητα ο Eminem στα τέλη Αυγούστου. Το video clip του τραγουδιού παραμένει σταθερά στις κορυφαίες τάσεις του ελληνικού YouTube τις τελευταίες ημέρες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας