Ο τραγουδιστής του «Rap God» λέει πως το νέο άλμπουμ είναι περισσότερο από ένα «revisitation» της αρχικής εγγραφής.

Ο Eminem μιλάει για το νέο του άλμπουμ «The Marshall Mathers LP» και διευκρίνισε ότι «δεν είναι η συνέχεια του», αλλά μια «εκ νέου επίσκεψη» της κυκλοφορίας του το 2000.

Ράπερ του «Berzerk» λέει ότι συνεχίζει «το vibe» της αρχικής του κυκλοφορίας και εξηγεί ότι στο άλμπουμ δε θα έβαζε δεν τον τίτλο «The Marshall Mathers LP», χωρίς να το σκεφτόταν σοβαρά πρώτα.

«Δεν [είναι] είναι απαραίτητα ένα sequel,» αποκάλυψε ο Αμερικανός ράπερ στο Rolling Stone αυτό το μήνα. «Όσο είναι ένα revisitation. έτσι δε θα είναι, σαν, συνέχειες κάθε παλιού τραγουδιού σ’ αυτό ή κάτι τέτοιο«, πρόσθεσε ο Eminem . «Για μένα, είναι περισσότερο για το vibe και περισσότερο για τη νοσταλγία.»

Ονομάζοντάς το « The Marshall Mathers LP 2 » , προφανώς ήξερα ότι μπορεί να υπάρχουν ορισμένες προσδοκίες , » εξήγησε . » Δεν θα ήθελα να το ονομάσω έτσι μόνο για χάρη του αποκαλώντας έτσι. Έπρεπε να βεβαιωθώ ότι είχα τα σωστά τραγούδια , και μόνο όταν νομίζεις ότι τα έχεις, μπορείς να τα ακούσεις και να είσαι όπως «F**k, man! Νιώθω σαν να χρειάζεται αυτό ή εκείνο» , για να ζωγραφίσεις την όλη εικόνα .

Αφήστε το σχόλιό σας