Το video clip για τη συνύπαρξη του Eminem με τον Ed Sheeran ήθελε να θολώσει τις γραμμές μεταξύ φαντασίας και μυθοπλασίας.

Ο Eminem μοιράζεται μία παρασκηνιακή ματιά από τα γυρίσματα για το video clip του «River», μία συνεργασία με τον Ed Sheeran στο πλαίσιο του άλμπουμ «Revival» του Αμερικανού ράπερ.

Το μουσικό βίντεο για το «River» δε μοιάζει με τίποτα όσα έχει κάνει πριν ο «Slim Shady», καθώς δείχνει τον εαυτό του να είναι πιο ευάλωτος από ποτέ, με τις εικόνες να ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό με τους στίχους του τραγουδιού.

Τα παρασκηνιακά πλάνα εξετάζουν τη δημιουργία του βίντεο. Ο σκηνοθέτης Emil Nava μιλά για τη διαδικασία και αναλύει την ανάμειξή του και το τι ήθελε να επιτύχει.

«Ήταν πολύ σαφείς», λέει. «Ήθελαν να κάνουν κάτι που ο Em δεν είχε κάνει πριν. Σκεφτόμουν, φαντάσου εάν έφτιαχνες ένα ντοκιμαντέρ για τη σημασία του τραγουδιού και σχεδόν με θολές τις γραμμές μεταξύ φαντασίας και μυθοπλασίας», εξηγεί.

Eminem - River (Behind the Scenes) ft Ed Sheeran - Hit Channel

Έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ράπερ από το Ντιτρόιτ σε 14 video clip, ίσως ήταν δύσκολο να τον καταγράψει στο φακό όπως ποτέ άλλοτε.

Όμως κανένας σκηνοθέτης δεν είναι περισσότερο εξοικειωμένος με τον Eminem από ό,τι ο Emil Nava και τελικά κατάφερε να το κάνει.

Αναφερόμενος στο πάθος του Em για ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν, ο σκηνοθέτης είπε, εξαίροντας τον τρόπο που χειρίστηκε το video clip: «Η συνεργασία μαζί του ήταν τόσο ξεχωριστή, καθώς η αφοσίωσή του, το πάθος του και το όραμά του για να το κάνει τέλειο είναι εκπληκτικά.»

Η γεμάτη ζωντάνια προσωπικότητα του Eminem είναι παντού, καθώς αστειεύεται με τους καμεραμάν και τη συμπρωταγωνίστριά του, την ηθοποιό – μοντέλο Sarati. Σε ένα σημείο, ο Marshall Mathers γελάει υστερικά.

Ο Emil Nava, ο οποίος έχει δουλέψει μαζί και με τον  Ed Sheeran σε διάφορα μουσικά βίντεο, μοιράστηκε ότι ο Βρετανός τραγουδιστής – τραγουδοποιός βιντεοσκόπησε τις σκηνές του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, δηλαδή στη Βρετανία.

Το «River» ενθουσίασε το ελληνικό κοινό από την πρώτη ημέρα και μόλις έκανε είσοδο στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στη χώρα μας.

Eminem και Ed Sheeran σε ένα video clip
με εκρηκτικά συναισθήματα για το «River»

Eminem - River ft Ed Sheeran (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας