Ο Eminem ανακοίνωσε αυτό που περίμεναν όλοι.

Το πολυαναμενόμενο, νέο άλμπουμ του Eminem με τίτλο «Revival» έχει επιτέλους επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας!

Ο Dr. Dre, που τυγχάνει παραγωγός του δίσκου, μοιράστηκε την ημερομηνία κυκλοφορίας με ένα ευρηματικό βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram. Η ανάρτηση ήταν μία πλασματική φαρμακευτική διαφήμιση, στο κλίμα του υπόλοιπου διαφημιστικού υλικού (ιστοσελίδα, γιγαντοαφίσα) που εμφανίστηκε τους τελευταίους δύο μήνες.

Η προετοιμασία για την έλευση του «Revival» ήταν μία εξαντλητική υπόθεση, με πολλά μέλη των δισκογραφικών εταιρειών Shady Records, Aftermath Entertainment και Interscope Records να εμπλέκονται στην οργάνωση του σχεδιασμού.

Οι συνεχείς ανυπόστατες φήμες που ανέφεραν ότι το άλμπουμ θα γινόταν πραγματικότητα νωρίτερα (συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου) και η κατά τρόπον τινά χλιαρή υποδοχή του «Walk On Water», της ανέλπιστης συνεργασίας του Eminem με την Beyoncé, μετέθεσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Revival».

Ωστόσο, όλη η παραφιλολογία τελειώνει και το «Revival» έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το «The Marshall Mathers LP2».

Σύμφωνα με τον «Trevor», τον υπάλληλο φαρμακευτικής εταιρείας που πρωταγωνιστεί στη σατιρική διαφήμιση για το νέο άλμπουμ του 45χρονου Αμερικανού, θα πρέπει να περιμένουμε έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου για να ανακαλύψουμε εάν το «Revival» θα δώσει συνέχεια στο θόρυβο που προκάλεσε το freestyle του κορυφαίου ράπερ με στόχο τον Donald Trump.

«Στον Eminem αρέσει να αφήνει τον κόσμο να μαντεύει», σχολιάζεται προς το τέλος του βίντεο.

View this post on Instagram

Use as prescribed by your doctor. @eminem

A post shared by Dr. Dre (@drdre) on

Διαβάστε ακόμα:
Eminem και Beyoncé συνεργάζονται
στο νέο τραγούδι «Walk On Water»

Eminem - Beyonce - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας