Μία καλοστημένη παγίδα είναι εύκολη υπόθεση για τον Eminem.

Ο Eminem φημίζεται για πλάκες που κάνει κατά καιρούς στους θαυμαστές του, με ένα από τα τελευταία παραδείγματα την προώθηση του νέου άλμπουμ του, το περασμένο φθινόπωρο.

Η επωνυμία «Revival» εμφανίστηκε αρχικά σε υπαίθρια διαφημιστική πινακίδα ως φαρμακευτικό σκεύασμα για μία πλασματική ασθένεια, ενώ δημιουργήθηκε και η αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Την Πρωταπριλιά, ο «Slim Shady» αποφάσισε να κοροϊδέψει τους ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα με την αναγγελία μίας συνεργασίας με την εταιρεία που παράγει τα σοκολατάκια Μ&Μ’s.

«Ανυπομονούσα να κάνω αυτή τη συνεργασία εδώ και αρκετό καιρό», έγραψε ο Eminem στη λεζάντα μίας φωτογραφίας όπου τα πολύχρωμα σοκολοτάκια Μ&Μ’s ήταν όλα άσπρα και επάνω τους αναγραφόταν το αρχικό γράμμα του ψευδωνύμου του, το «Ε».

Ο Αμερικανός ράπερ άλλαξε και την επωνυμία της μάρκας, η οποία μετατράπηκε σε… «em&m’s». «Τα Em&m’s! Άσπρη σοκολάτα, σε καταστήματα τώρα!», συνέχισε.

Γνωρίζοντας βέβαια τον Eminem, κατά κόσμον Marshall Mathers, έχει ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε εάν η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν είναι μόνο ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά ακόμα ένα καλοσχεδιασμένο παιχνίδι για κάποια μελλοντική κυκλοφορία.

Πόσοι άραγε να έπεσαν θύμα του «Em» και να πίστεψαν το αστείο του;

Σε άλλα νέα, την προηγούμενη εβδομάδα ο ράπερ από το Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε γεύση από το video clip που γύρισε για να συνοδεύσει οπτικά το «Framed», ένα από τα 19 συνολικά τραγούδια του «Revival».

Αφήστε το σχόλιό σας