Ένα ψεύτικο διαφημιστικό για ένα φάρμακο, με πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες, αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για τη συνέχεια του «The Marshall Mathers LP 2»

Ο μάνατζερ του Eminem, Paul Rosenverg ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που στο παρασκήνιο φαίνεται ένα περίεργο διαφημιστικού ενός φαρμάκου που ονομάζεται Revival.

Πού είναι το παράξενο; Το «E» στο spot είναι το ίδιο με το logo του ράπερ. Ανακοινώθηκε επίσης ότι η ψεύτικη εκστρατεία έγινε από την εταιρία του Eminem, την Interscope Records, η οποία, για να προωθήσει το ψεύτικο φάρμακο, έστησε και μια ιστοσελίδα δίνοντας μάλιστα έναν αριθμό για γραμμή εξυπηρέτησης πελατών και ένα βίντεο παρουσίασης, που το φάρμακο παρουσιάζεται ως φάρμακο για το «Atrox Rithimus».

Αν και το ύφος είναι αυτό ενός παραδοσιακού διαφημιστικού, με πολλές αντενδείξεις, το βίντεο είναι γεμάτο με αναφορές στο hit Lose Yourself ενώ στο παρασκήνιο, ακούτε τη μελωδία του I Need a Doctor, τραγούδι του Dr. Dre που γεννήθηκε από τη συνεργασία με την Skylar Grey και τον ίδιο τον Eminem. Για τους περίεργους που θα καλέσουν νούμερο χωρίς χρέωση (σας έχουμε βίντεο πιο κάτω), μια προ-εγγεγραμμένη φωνή ακούγεται που απαριθμεί κάποιες παρενέργειες και όχι μόνο…

Οι ενδείξεις που έχουμε λοιπόν το λένε δυνατά και ξάστερα πως η πολυαναμενόμενη συνέχεια του The Marshall Mathers LP 2 – το τελευταίο album του Eminem, που κυκλοφορήσει το 2013 – πιθανόν θα ονομαστεί Revival.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, ο Eminem πραγματοποίησε μία απροειδοποίητη εμφάνιση – έκπληξη στα φετινά «BET Hip Hop Awards», εξαπολύοντας τις ρίμες του εναντίον του Αμερικανού Προέδρου Donald Trump και των οπαδών του.

Διαβάστε ακόμα:

«Revenge»: Αποκαλυπτήρια για τη σύμπραξη της P!nk με τον Eminem

Αφήστε το σχόλιό σας