Το Νο1 τραγούδι των τελευταίων ημερών απέκτησε μορφή.

Ο Eminem οπτικοποιεί το «Lucky You», μία συνεργασία με τον Joyner Lucas.

Το «Lucky You» προέρχεται από τη δέκατη δισκογραφική δουλειά του Marshall Mathers, η οποία κυκλοφόρησε απροειδοποίητα στις 31 Αυγούστου από τις Aftermath Entertainment, Shady Records και την Interscope Records / Universal Music.

Το άλμπουμ έσκασε σαν βόμβα από «Kamikaze» και έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης, καθότι ο Eminem… απασφάλισε και εξαπέλυσε πυρά προς πάσα κατεύθυνση, ιδιαίτερα προς τους επικριτές του.

Το «Kamikaze» έγινε ο ένατος (συνεχόμενος μάλιστα) δίσκος του «Em» που έκανε ντεμπούτο στο Νο1 των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου και επέκτεινε ένα πραγματικά ιστορικό ρεκόρ.

Ο 45χρονος ράπερ έχει επικεντρωθεί στην προώθηση του νέου άλμπουμ – έκπληξη και μέσα σε διάστημα λίγο ημερών, παρουσιάζει δεύτερο video clip, μετά την οπτικοποίηση του «Fall».

Το «Lucky You» έχει θεωρηθεί ήδη ένα από τα καλύτερα τραγούδια στο «Kamikaze». Ο Eminem φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον «Slim Shady», το περίφημο alter ego του και συνδυάζεται εξαιρετικά με τον Joyner Lucas.

Το τραγούδι έχει καταλάβει την πρώτη θέση στο ελληνικό Spotify. Η ίδια εικόνα επικρατεί στην παγκόσμια κατάταξη της πλατφόρμας streaming αλλά και στο αντίστοιχο chart των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου το τραγούδι έχει κυριαρχήσει στην κορυφή.

Στο μουσικό βίντεο του «Lucky You» ένα σμήνος μυστηριωδών ανθρωπόμορφων πλασμάτων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κόκκινα τρομακτικά μάτια, περιβάλλουν τους δύο ράπερ και αντιγράφουν όσα κάνουν, μιμούμενοι τις κινήσεις τους.

Πρόκειται για μία σαφή αναφορά στην αδιαμφισβήτητη επιρροή που έχει ασκήσει ο Eminem σε πλήθος γνωστών, ανερχόμενων και ερασιτεχνών καλλιτεχνών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας