Η αδιάκοπη κριτική και οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες άσκησαν πίεση στον Eminem και εν τέλει μας χάρισαν μία υπέροχη συνεργασία με την Beyoncé.

Ο Eminem είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει την πρώτη δισκογραφική δουλειά του έπειτα από τέσσερα χρόνια και το «The Marshall Mathers LP 2».

Η άφιξη του «Revival» αναμένεται πιθανότατα στις 17 Νοεμβρίου, όπως φημολογείται έντονα τον τελευταίο καιρό, ωστόσο η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμη. Την Παρασκευή (10/11), ο διάσημος ράπερ έκανε την έκπληξη και αποκάλυψε το πρώτο άκουσμα από το άλμπουμ.

Το «Walk On Water» είναι μία απροσδόκητη συνεργασία κορυφής με την Beyoncé. Το τραγούδι αναφέρεται στη μάχη του Eminem με τις εξωπραγματικές προσδοκίες του κοινού για εκείνον και τη μουσική του και έρχεται σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες του, ακόμη και στη δεύτερη δεκαετία της καριέρας του.

Όπως φαίνεται, ο 44χρονος Αμερικανός έλαβε υπόψη (ή τουλάχιστον άκουσε) όλες τις κριτικές που του άσκησαν πίεση και τις χρησιμοποίησε ως κινητήρια δύναμη όταν δημιουργούσε το καινούριο τραγούδι του.

«Όταν ξεκινάς της καριέρα σου, έχεις έναν κενό καμβά, έτσι μπορείς να ζωγραφίσεις οπουδήποτε θες επειδή αυτό το σκ**ό δεν έχει ζωγραφιστεί ακόμα», δήλωσε ο Eminem στο podcast «Broken Record» με τους Malcolm Gladwell και Rick Rubin (συμπαραγωγός του «Walk On Water»), συζητώντας για όσα σκεφτόταν όταν έγραφε το τραγούδι.

«Και μετά βγαίνει το δεύτερο άλμπουμ σου και ζωγραφίζεις λίγο περισσότερο και λίγο περισσότερο και από τη στιγμή που θα φτάσεις στο έβδομο και όγδοο άλμπουμ, έχεις ζωγραφίσει ήδη πάνω από όλο αυτό. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού (χώρος) για να ζωγραφίσεις. Οπότε, πού πηγαίνεις; Και ο κόσμος αναμένει πάντα κάτι διαφορετικό από εσένα», συνέχισε.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο η Beyoncé συμφώνησε να συμμετέχει στο «Walk On Water», επετεύχθη αφού ο Eminem και ο Rick Rubin παρουσίασαν το τραγούδι πρώτα στον Jay-Z.

«Ο λόγος που ήθελα να του παίξω το τραγούδι, είναι επειδή είμαι σίγουρος ότι τα ίδια συναισθήματα διαπερνούν το μυαλό του», ανέφερε ο Rick Rubin, περιγράφοντας τη συνάντησή τους. «Τα ίδια συναισθήματα διαπερνούν το μυαλό κάθε επιτυχημένου καλλιτέχνη». Όταν άκουσε το τραγούδι, η Beyoncé δέχθηκε να τραγουδήσει το ρεφρέν και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: Eminem και Beyoncé
συνεργάζονται στο νέο τραγούδι «Walk On Water»

Eminem - Beyonce - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας