Σοβαρές είναι οι καταγγελίες των θεατών για τον κίνδυνο που διέτρεξαν μετά τη λήξη της συναυλίας του Eminem.

Το κοινό στη συναυλία του Eminem στο Λονδίνο κινδύνευσε να ποδοπατηθεί, εξαιτίας της έλλειψης οργάνωσης του σταδίου.

Οι οπαδοί του κορυφαίου ράπερ που παρακολούθησαν τη συναυλία του στο Twickenham Stadium του Λονδίνου το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιουλίου, μεταφέρουν ότι οι υπεύθυνοι ασφαλείας του χώρου προκάλεσαν πανικό όταν άρχισαν να μοιράζουν τυχαία τα προσωπικά αντικείμενα των θεατών.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι υπήρξε κόσμος που πάλευε να αναπνεύσει καθώς προσπαθούσαν να αρπάξουν τις τσάντες που τους ανήκαν πριν τις πάρουν άλλοι.

Ο 21χρονος Tom Rosher περιγράφει στο «ΝΜΕ» την απεγνωσμένη προσπάθεια των ανθρώπων να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, μετά το τέλος της συναυλίας του Eminem.

«Υπήρχαν δύο σεκιούριτι και υποτίθεται ότι έπρεπε να τους δώσεις το εισιτήριό σου για να πάρεις πίσω την τσάντα σου. Όμως εκείνοι φώναζαν δυνατά αριθμούς εισιτηρίων και έδιναν τις τσάντες σε οποιοδήποτε έλεγε ότι ήταν δική του», εξηγεί.

«Ρώτησα τους δυο φρουρούς ποια ήταν η διαδικασία αποζημίωσης,. αλλά με αγνόησαν. Μπήκα μέσα στο κοντέινερ και μίλησα στους δύο ανθρώπους που εργάζονταν εκεί, πριν χρειαστεί να βρω την τσάντα μου. Ο ένας είπε “δεν πληρώνομαι αρκετά, δε με ενδιαφέρει”.»

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θεατών, οι υπεύθυνοι του γηπέδου τους ζήτησαν να παραδώσουν τις τσάντες τους, ακόμα κι αν κάποιες ήταν πολύ μικρές.

«Μία καταπληκτική βραδιά στον Eminem καταστράφηκε από τη φριχτή οργάνωση του σταδίου!», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το χαοτικό σκηνικό. «Δεν υπήρχαν εισιτήρια για τις τσάντες και στο τέλος της βραδιάς ήταν απλά πεταμένες στο πάτωμα μαζί με τα προσωπικά αντικείμενα του κόσμου, τσάντες παντού! Ήταν χάος!»

Ο εκπρόσωπος του Twickenham Stadium δήλωσε ότι «σε ευθυγράμμιση με την πολιτική που είχε οριστεί για αυτή την εκδήλωση, οι οπαδοί είχαν προειδοποιηθεί να μη φέρουν τσάντες μαζί τους.»

«Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρξε διαθέσιμη μία περιορισμένη δυνατότητα αποθήκευσης τσαντών, σε λειτουργία από το διοργανωτή. Δυστυχώς αυτό δε συνάντησε τα συνηθισμένα στάνταρ μας», τόνισε.

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη σε όλους εκείνους που επηρεάστηκαν. Συνεργαστήκαμε με τον διοργανωτή και έχουμε μία νέα διαδικασία για το αποψινό show, για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δε θα συμβεί ξανά.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας