Νέο επεισόδιο στην πολύκροτη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Eminem και του Machine Gun Kelly.

Ο Eminem δεν αφήνει αναπάντητη την πρόκληση του Machine Gun Kelly και δίνει τη δική του απάντηση μέσα από το τραγούδι «KILLSHOT» που μόλις δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο.

Μία άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στο χώρο της hip-hop μουσικής. Το έναυσμα έδωσε το νέο άλμπουμ – έκπληξη που κυκλοφόρησε απροειδοποίητα ο 45χρονος ράπερ και το οποίο έσκασε σαν… βόμβα από «Kamikaze», όπως είναι εξάλλου ο τίτλος του.

Ένα από τα άτομα που δέχθηκαν τα καταιγιστικά βέλη του αναγεννημένου «Slim Shady» ήταν ο Machine Gun Kelly.

Ο 28χρονος Αμερικανός αντεπιτέθηκε και απάντησε με θράσος στον Eminem, αναρτώντας το τραγούδι «Rap Devil», το οποίο έχει καταγράψει 77 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε 12 ημέρες και ανέβηκε στο νούμερο ένα των τάσεων πολυάριθμων χωρών, όπως και στην Ελλάδα.

Ωστόσο, ο Eminem εμφανίζεται αποφασισμένος να αμυνθεί μέχρι τελικής πτώσης την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του και την κορυφαία θέση που έχει κερδίσει επάξια στο πεδίο της hip-hop μουσικής.

Το «KILLSHOT» δίνει συνέχεια σε αυτή την πολύκροτη διαμάχη και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το αποτέλεσμα. Θα κλιμακώσει την ένταση που πυροδότησε πρώτος ο Marshall Mathers;

Ο Eminem ασκεί δριμεία επίθεση στον Machine Gun Kelly και διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται να αποτύχει.

Αφήστε το σχόλιό σας