Ο Eminem θυμάται τα πρώτα του βήματα στη hip-hop.

Ο Eminem παρουσιάζει ένα freestyle διάρκειας 11 λεπτών που έχει τίτλο «Kick Off» και εξαπολύει ξανά τα βέλη του.

Αφορμή για την κίνηση αυτή έδωσε η νέα ταινία «Bodied», που προβλήθηκε περιορισμένα στους κινηματογράφους και φιλοξενείται στο YouTube Red, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο 45χρονος ράπερ.

Πρωταγωνιστής του έργου είναι ο «Adam» (Calum Worthy), ένας πτυχιακός φοιτητής που γνωρίζει επιτυχία ως ράπερ όταν το ενδιαφέρον του για το battle rap γίνεται το θέμα της διατριβής τους και τελικά μετατρέπεται σε εμμονή.

Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Joseph Kahn, γνωστότερος κυρίως για τη συνεργασία του με την Taylor Swift, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει επίσης το video clip για το «Love The Way You Lie» (feat. Rihanna) και άλλα τραγούδια του Eminem.

«Η κυκλοφορία του «Bodied» με έκανε να νιώσω νοσταλγικά για το battle rap, έτσι επέστρεψα στις παλιές ρίζες μου», είναι τα λόγια με τα οποία ο «Slim Shady» προλογίζει το «Kick Off».

Το video clip του «Kick Off» γυρίστηκε στο «The Shelter» του «St. Andrew’s Hall» στο Ντιτρόιτ, έναν από τους πρώτους στους οποίους εμφανίστηκε ο Marshall Mathers ως άσημος battle rapper.

To «The Shelter» έχει χρησιμοποιηθεί και στην ταινία «8 Mile» (2002) με πρωταγωνιστή τον Eminem.

Κατά μήκος των 11 λεπτών που διαρκεί το «Kick Off», ο Eminem αναφέρεται μεταξύ άλλων στην Ariana Grande και στην πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου 2017.

 

Αφήστε το σχόλιό σας