Ο Eminem γιορτάζει είκοσι χρόνια στο μικρόφωνο με την ψηφιακή κυκλοφορία του «Infinite», του πρώτου επίσημου τραγουδιού του.

Έπειτα από την αποκάλυψη ενός ολοκαίνουριου track, ο Eminem επανέρχεται με άλλη μία έκπληξη.

Ο καλύτερος MC της γενιάς του, ο λευκός rapper που όρθωσε το ανάστημά του σε ένα χώρο όπου είχαν το προνόμιο οι Αφροαμερικανοί, έχει κατακτήσει επάξια την αναγνώριση και το σεβασμό. Στα είκοσι χρόνια ενεργούς παρουσίας του ο Eminem έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή στο προσκήνιο της hip hop και rap μουσικής.

Τρία χρονιά μετά το «The Marshall Mathers LP 2», ο Eminem επανήλθε στο προσκήνιο με το «Campaign Speech», ένα δριμύ «diss» προς τον – υποψήφιο και όχι εκλεγέντα τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α. – Donald Trump.

Συγχρόνως, ο «Slim Shady» γνωστοποίησε ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο άλμπουμ.

Η επόμενη «βόμβα» του Eminem είναι η ψηφιακή κυκλοφορία του «Infinite», του τραγουδιού που έδωσε τον τίτλο του στον παρθενικό δίσκο του rapper, ο οποίος κυκλοφόρησε πριν από ακριβώς είκοσι χρόνια ανοίγοντας το δρόμο προς την επιτυχία.

Όταν ο δίσκος του «Infinite» κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 1996, πούλησε και τα 500 αντίτυπα που είχαν τυπωθεί, δίχως να έχει υπάρξει ξανά εμπορικά διαθέσιμο έως σήμερα.

Στην εικοσαετή επέτειο από το ντεμπούτο του Eminem στη δισκογραφία, το single του «Infinite» διατίθεται για πρώτη φορά ψηφιακά με μία remastered και remixed έκδοση.

Παράλληλα, δημοσιεύεται και ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους (διάρκειας 10 λεπτών) με τίτλο «Partners In Rhyme», το οποίο προβάλλει αδημοσίευτο υλικό από τα πρώτα βήματα του Marshall Mathers, όπως είναι το πραγματικό όνομα του 44χρονου Αμερικανού.

Αφήστε το σχόλιό σας