Σύμφωνα με φήμες που συγκεντρώθηκαν από τα αγγλικά ταμπλόιντ, ο rapper από το Ντιτρόιτ θα παρουσιάσει το «Revival» στα MTV EMA.

Την τελευταία φορά που ακούσαμε για το νέο άλμπουμ του Eminem ήταν από μια ανάρτηση στο Instagram του μάνατζέρ του, Paul Rosenverg.

Η φωτογραφία έδειχνε μια ψεύτικη διαφήμιση ενός φαρμάκου που ονομάζεται Revival, με ένα λογότυπο που περιέχει το ίδιο «E» με του rapper.

Ήταν μια διαφημιστική καμπάνια για το επερχόμενο άλμπουμ του Marshall Mathers, το οποίο όπως φαίνεται θα ονομαστεί «Revival».

Τώρα σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sun», η συνέχεια του «Marshall Mathers LP 2» θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των φετινών MTV European Music Awards, που θα πραγματοποιηθούν στην «Wembley Arena» στις 12 Νοεμβρίου.

Η πηγή του ταμπλόιντ είναι από τους οργανωτές του event και δήλωσε ότι «με αυτό το άλμπουμ ο Eminem θέλει να ξαναρχίσει την καριέρα του μετά από λίγα χρόνια απουσίας. Έχει ανακατατάξει τις σκέψεις και θα είναι μια τεράστια performance».

Αυτό που ξέρουμε (μέχρι τώρα τουλάχιστον) είναι πως δεν θα πει ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Donald Trump, όπως το freestyle που προβλήθηκε στα BET Hip Hop Awards. «Ακόμα κοιτάμε να ετοιμάσουμε τη βραδιά», πρόσθεσε η πηγή. «Θα μάθετε τα πάντα την Κυριακή».

Αφήστε το σχόλιό σας