Το νέο video clip του Eminem είναι αρκετά φρικιαστικό.

Ο Eminem οπτικοποιεί το «Framed», το επόμενο single από τον τελευταίο προσωπικό δίσκο του, το «Revival» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Το «Framed» είναι το τρίτο τραγούδι του άλμπουμ που αποκτά εικόνα μετά το «Walk On Water» με τη συνδρομή της Beyoncé και τη συνεργασία με τον Ed Sheeran στο «River», το οποίο έχει κάνει είσοδο στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά, ο Αμερικανός ράπερ επιφυλάσσει το πιο μακάβριο και τρομαχτικό video clip από όλα, που σηματοδοτεί την επανεμφάνιση του φημισμένου alter ego του, του «Slim Shady». Σε σκηνοθεσία του James Larese, το αιματοβαμμένο μουσικό βίντεο θα ανατριχιάσει ακόμα και τους σκληροτράχηλους θεατές.

Τα πλάνα ξεκινούν με ένα δημοσιογράφο που ονομάζεται Stan Dresden και βρίσκεται στο σκηνικό ενός στυγερού εγκλήματος, περιγράφοντας τα γεγονότα:

«Σε ζωντανή μετάδοση, οι ειδήσεις του Channel 8, εδώ στη σκηνή του εγκλήματος», λέει. «Είναι δύο τρομακτικές δύο εβδομάδες από τότε που ο Marshall Mathers, γνωστός επαγγελματικά ως Eminem, δραπέτευσε από ένα (ψυχιατρικό) άσυλο. Όπως γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, είναι κλεισμένος στο σπίτι από πίσω μου.»

Ο «Slim Shady» έχει δραπετεύσει από την ψυχιατρική κλινική και έχει επιδοθεί σε μία σειρά φρικιαστικών δολοφονιών. Στη συνέχεια, ξετυλίγονται στην οθόνη ιδιαίτερα νοσηρές εικόνες, γεμάτες αίματα και ανθρώπινα μέλη.

Το «Framed» απαρτίζεται ουσιαστικά από τρία γράμματα του Eminem αφιερωμένα στην 21χρονη σήμερα κόρη του, τη Hailee.

Σε ένα από αυτά, που χρονολογείται στην Παραμονή Χριστουγέννων του 2007, ο Αμερικανός ράπερ γράφει για τον εθισμό του στις ουσίες και οδύρεται που χρησιμοποιεί υπερβολικά το όνομα της Hailee στους στίχους του.

Στις 15 και 22 Απριλίου, ο Eminem θα είναι επικεφαλής της τρίτης ημέρας στο διάσημο φεστιβάλ του «Coachella», με την Beyoncé και τον The Weeknd να έχουν προηγηθεί τις δύο προηγούμενες ημέρες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας