Την αγαπημένη επιτυχία «River» τραγούδησε ζωντανά ο Eminem με τον Ed Sheeran, στο φινάλε της περιοδείας του.

Ο Eminem κάλεσε επάνω στη σκηνή τον Ed Sheeran και το δίδυμο είχε τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά τη συνεργασία του στο «River».

Το «River» προέρχεται από τον ένατο ολοκληρωμένο δίσκο του κορυφαίου ράπερ, το «Revival» κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2017 από τις Aftermath Enterntainment, Shady Records και Interscope Records / Universal Music, κάνοντας ντεμπούτο στην πρώτη θέση σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία και η Φιλανδία.

Το «Revival» έγινε επίσης το όγδοο συνεχόμενο άλμπουμ του «Slim Shady» που ανεβαίνει στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200», επίτευγμα που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος καλλιτέχνης.

Η συνάντηση του Eminem με τον Ed Sheeran στο «River» ήταν το δεύτερο single του «Revival» και ένα τραγούδι που το ελληνικό κοινό αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Το «River» διένυσε συνολικά 15 εβδομάδες στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα, έχοντας ανέβει μέχρι τη δωδέκατη θέση.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Eminem έδωσε δύο συναυλίες στο Στάδιο Twickenham του Λονδίνου, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη σύντομη ευρωπαϊκή περιοδεία του «Revival Tour», κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν εννέα μόλις συναυλίες.

Μιας και το Λονδίνο αποτελεί τη βάση του και τον τόπο κατοικίας του, ο Ed Sheeran έδωσε το «παρών» στο φινάλε του «Revival Tour» και έσμιξε με τον Eminem επάνω στη σκηνή, για να χαρίσουν στους 55.000 θεατές μία αληθινά μοναδική στιγμή τραγουδώντας το «River».

Την ίδια συναυλία παρακολούθησε και ο 50 Cent, ο οποίος ανέβηκε παρομοίως στη σκηνή, με τον Eminem να εμπλουτίζει με τους δύο καλλιτέχνες που τον τίμησαν τη «συλλογή από θρυλικές σέλφι».

 

Αφήστε το σχόλιό σας