Μία διαφορετική πρόταση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι το video clip του Eminem και του Ed Sheeran για το «River».

Ο Eminem και ο Ed Sheeran θα οπτικοποιήσουν τη συνεργασία τους εξερευνώντας τη σκοτεινή πλευρά της αγάπης.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, είναι πατροπαράδοτα αφιερωμένη σε όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια. Ευτυχώς, όμως, ο κορυφαίος ράπερ αφουγκράζεται τον πόνο των μοναχικών ψυχών που βρίσκονται εκεί έξω.

Η συνύπαρξη του Eminem με τον Ed Sheeran στο «River», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας και απέκτησε το δικό του χώρο στα ραδιόφωνα, θα αποκτήσει εικόνα με ένα video clip που θα πάει κόντρα στην καθιερωμένη εικόνα για τον έρωτα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε στο φως τη δημοσιότητας ένα περίεργο βίντεο, το οποίο έδειχνε το «Slim Shady» να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με μία μυστηριώδη γυναίκα.

Στην πραγματικότητα, η γυναίκα ήταν η ηθοποιός Sarah Ashley Toups και το βίντεο ήταν μία έξυπνη ιδέα προώθησης της οπτικοποίησης για το «River», όπως συνέβη και με το νέο άλμπουμ του 45χρονου Αμερικανού, το «Revival».

Στο video clip του «River» θα συμμετέχει κανονικότατα και ο Ed Sheeran, αλλά και μερικοί ακόμα προσκεκλημένοι που θα εκφράσουν τις σκέψεις τους για την αγάπη.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης –που αρραβωνιάστηκε πρόσφατα– θεωρεί ότι «εάν δεν έχεις το στοιχείο της εμπιστοσύνης, την έχεις βάψει», ενώ ο Eminem λέει ότι η προσωπική ζωή του «δεν είναι ακριβώς μία συλλογή από τις καλύτερες στιγμές».

Το video clip για το «River» κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου.

Eminem και Ed Sheeran συμπράττουν στο «River»

Eminem - Ed Sheeran - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας