Η συνάντηση κορυφής του ασυναγώνιστου Eminem με τη λαμπερή Beyoncé θα έχει το δικό της video clip.

Ο Eminem οπτικοποιεί τη συνεργασία του με την Beyoncé στο «Walk On Water».

Ο κορυφαίος ράπερ κυκλοφόρησε στις 15 Δεκεμβρίου το νέο και πολυαναμενόμενο δίσκο του με τίτλο «Revival», ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια δισκογραφικής απουσίας και προβλέπεται να κάνει είσοδο στην πρώτη θέση του «Bilbboard 200».

Το ένατο άλμπουμ στη σταδιοδρομία του Eminem στρέφεται σε ποικίλους καλλιτέχνες, προερχόμενοι από ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Ο 45χρονος Αμερικανός προσκάλεσε και μοιράστηκε το μικρόφωνο με την Beyoncé, τον Ed Sheeran, την P!nk – την οποία συναντά για τέταρτη φορά, την Alicia Keys, τους X Ambassadors και άλλα ονόματα.

Το «Revival» είμαι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές του «Slim Shady», από την ευαίσθητη έως την πατριωτική, όπως φανερώνεται εξάλλου από το εξώφυλλο του άλμπουμ με την αστερόεσσα.

Ακούστε το νέο άλμπουμ «Revival» του Εminem
με τις συνεργασίες – έκπληξη

Το «Walk On Water» είναι το τραγούδι που έκανε πράξη τη μεγάλη επάνοδο του Eminem στη δράση, με μία απροσδόκητη σύμπραξη με την Beyoncé.

Το τραγούδι -που έχει εμφανιστεί στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Νο14 του «Billboard Hot 100»- παραμένει το πρώτο single του «Revival», παρά τις φήμες που υποστηρίζουν ότι η σκυτάλη θα δοθεί στη συνεργασία με τον Ed Sheeran στο «River».

Το «Walk On Water» αποκτά μορφή και ο Eminem δίνει μία γεύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τα πρώτα πλάνα του «Walk On Water» που έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε, δε γίνεται εμφανές εάν η Beyoncé συμμετέχει ή όχι στο video clip.

Eminem και Beyoncé συνεργάζονται στο «Walk On Water»

Eminem - Beyonce - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας