Ξέρει να εξαπολύει αιχμηρές ρίμες, ξέρει και να αυτοσαρκάζεται.
Ο Eminem δε χαρίζεται ούτε στον εαυτό του.

Ο Eminem υποστήριξε ότι δεν είναι πια «πραγματικά καλός», κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο πρώτο τριήμερο του «Coachella».

Ο 45χρονος ράπερ από το Ντιτρόιτ, κατά κόσμον Marshall Bruce Mathers III, αυτοσαρκάστηκε πριν τραγουδήσει το «My Name Is» από το άλμπουμ «The Real Slim Shady» ότι δεν έχει κυκλοφορήσει «dope» μουσική από το 1999 και έπειτα.

«Υο, Coachella, σας έχω μία γρήγορη ερώτηση. Μπορώ να σας γυρίσω στην εποχή που ήμουν πραγματικά “dope”;», ρώτησε το πλήθος. «Μπορούμε να σας γυρίσουμε σε μία εποχή που ήμουν πραγματικά καλός;», επανάλαβε.

Ο κορυφαίος ράπερ, όπου ο νέος δίσκος του «Revival» έχει αποσπάσει θετικές κριτικές, ήταν ο μοναδικός καλλιτέχνης που δε μετέδωσε ζωντανά μέσω διαδικτύου την εμφάνισή του στο «Coachella».

Κατά τη διάρκεια του χρόνου που παρέμεινε επάνω στη σκηνή, διάβασε επίσης τα κακιασμένα tweets που του είχαν στείλει: «Χοντρέ, κανείς δε σου δίνει προσοχή από το 2003», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Η απάντηση του Eminem ήταν καυστική και συνάμα αυτοσαρκαστική: «Πρώτον, θα έπρεπε να μάθεις πώς να συλλαβίζεις. Δεύτερον, δε νευρίασα με αυτό, έχει κάπως δίκιο.»

Εκτός από μουσική, ο «Slim Shady» κέρασε τους θεατές και φαγητό, αφού άνοιξε στο χώρο της εκδήλωσης μία pop-up καντίνα με την ονομασία «Mom’s Spaghetti», μία αναφορά στην εμβληματική και βραβευμένη με Όσκαρ και Grammy επιτυχία «Loose Yourself» του 2002.

Ο ράπερ που εισήλθε στον τομέα της εστίασης για πρώτη φορά πέρυσι με ένα pop-up εστιατόριο ζυμαρικών στη γενέτειρά του, στο Ντιτρόιτ, πρόσφερε την ευκαιρία στο κοινό του «Coachella» να απολαύσουν το περίφημο πιάτο των σπαγγέτι με κεφτέδες αλλά και σάντουιτς με κεφτέδες, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 9 δολάρια (7,3 ευρώ).

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας