Έχει πετύχει πολύ μεγάλα ορόσημα, αλλά το συγκεκριμένο είναι το σημαντικότερο στη ζωή του Eminem.

Ο Eminem γιόρτασε μία ιδιαίτερη επέτειο αυτές τις ημέρες: Είναι δέκα χρόνια απεξαρτημένος.

Ο μοναχικός ράπερ είχε αντιμετωπίσει για πολλά χρόνια προβλήματα με τον αλκοολισμό και τον εθισμό σε συνταγογραφημένα φάρμακα. Ξεκίνησε αποτοξίνωση το 2005, αλλά υποτροπίασε το επόμενο έτος. Στα τέλη του 2007, παραλίγο να πεθάνει από ακούσια υπερβολική δόση μεθαδόνης.

Στη συνέχεια αποφάσισε να καθαρίσει από τις ουσίες.

Το Σάββατο, ο Eminem δημοσίευσε στη σελίδα του Instagram μία φωτογραφία του που κρατούσε ένα μία κονκάρδα που έφερε το σύμβολο που χρησιμοποιούν οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι.

«Γιόρτασα τα 10 χρόνια μου χθες», έγραψε.

«Αυτό που μου δίδαξε περισσότερο απεξάρτηση είναι το πώς είμαι καλωδιωμένος, γιατί η διαδικασία σκέψης μου είναι τόσο διαφορετική», δήλωσε ο Eminem στο «GQ» το 2011.

«Έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτός που είμαι με βοηθά στη μουσική. Σποραδικές σκέψεις θα σκάσουν στο κεφάλι μου και θα πρέπει να πάω να γράψω κάτι κάτω και το επόμενο πράγμα που θα ξέρεις είναι ότι θα έχω γράψει ένα ολόκληρο τραγούδι σε μία ώρα. Αλλά μερικές φορές είναι χάλια και εύχομαι να είμαι καλωδιωμένος σαν κανονικός άνθρωπος και να μπορούσα να πιώ ένα ποτό.»

«Αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα για τον εθισμό», είπε. «Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς, δεν μπορείς να το κάνεις ποτέ με τίποτα πάλι. Ποτέ δεν κατάλαβα πότε τους ανθρώπους που έλεγαν ότι είναι ασθένεια. “Σταμάτησέ το, ηλίθιε. Δεν είναι ασθένεια!” Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι είναι πραγματικά (ασθένεια).»

View this post on Instagram

Celebrated my 10 years yesterday.

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

 

Αφήστε το σχόλιό σας