Γεμάτη οργή είναι η απάντηση Eminem σε όσα έχουν γραφεί και ειπωθεί για τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Ο Eminem, ο 2 Chainz και ο PHresher φέρνουν το πύρινο remix του «Chloraseptic».

Όταν αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Ιούλιο ότι ο 2 Chainz δούλευε μαζί με τον κορυφαίο ράπερ εν όψει του νέου άλμπουμ του, πολλοί από το κοινό αντέδρασαν με ενθουσιασμό στην είδηση. Εντούτοις, όταν αποκαλύφθηκαν τα τραγούδια του «Revival» και απουσίαζε το όνομα του 2 Chainz, τη θέση πήρε η απογοήτευση.

Η ιδέα να ανταλλάζει ρίμες ο Eminem με τον 2 Chainz φαινόταν ενδιαφέρουσα, ειδικά με τον ανερχόμενο PHresher μαζί. Μολονότι το «Revival» δεν ήταν μέρος για να υλοποιηθεί αυτή η συνεργασία, το επίσημο remix του «Chloraseptic» την κάνει πράξη, πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από την άφιξη του δίσκου.

Ο Eminem άκουσε την κριτική που του ασκήθηκε από την κυκλοφορία του «Revival» και έπειτα, όπως φερ’ ειπείν για τις pop συνεργασίες με την Beyoncé, τον Ed Sheeran, την P!ink και την Alicia Keys και αποφάσισε να εξαπολύσει τα πυρά του. Παρ’ όλα αυτά, το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του «Billboard 200» με ιστορικό ρεκόρ για τον 45χρονο Αμερικανό.

Ο «Slim Shady» απευθύνεται άμεσα στους επικριτές ή «haters» μέσα από τις προσθήκες που έχουν γίνει στο οργισμένο remix του «Chloraseptic» και προκαλεί όποιον μιλήσει για τη συνάντηση με την Beyoncé στο «Walk On Water», για το περίφημο tracklist του «Revival» ή τις πτωτικές πωλήσεις.

Είναι ένα από τα πιο δυνατά κουπλέ του Eminem που μπορούμε να θυμηθούμε, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα ωμή και σκληρή γλώσσα, σε μία εξαιρετική ερμηνεία.

Το πραγματικό ζήτημα είναι ότι ο Marshall Mathers έχει αποδείξει επανειλημμένα πως είναι ικανός για πολύ καλύτερα και αυτή η αλήθεια ουδέποτε αμφισβητήθηκε.

Eminem και Ed Sheeran συμπράττουν στο «River»

Eminem - Ed Sheeran - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας