Οι πήγες του Consequence of Sound λένε ναι!

Είμαστε μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από την ανακοίνωση του lineup του Coachella, αλλά οι φήμες σχετικά με τους headliners δεν σταματούν.

Όπως ήδη ξέρουμε η Beyoncé – ίσως μαζί με τις Destiny’s Child – και μαζί της πιθανόν ο The Weeknd και/ή οι Arctic Monkeys και/ή οι Chainsmokers θα είναι στους headliners του 2018. Tώρα το Consequence of Sound αναφέρει πως Eminem, Beyoncé και The Weeknd θα είναι headliners του Coachella 2018.

Το όνομα της Beyonce είναι σίγουρο, οι πήγε μας λέγανε για την εμφάνιση του The Weeknd, αλλά το όνομα του Eminem είναι μια πραγματική έκπληξη. Όμως το Consequence of Sound έχει ένα καλό ιστορικό όταν πρόκειται να διαρρεύσει τους headliners του Coachella, οπότε είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε τις πληροφορίες του σας έγκυρες.

Ο Eminem μόλις κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Revival αυτόν τον μήνα και δεν έχει ακόμη παίξει στο διάσημο φεστιβάλ. Εμφανίστηκε σαν guest κατά τη διάρκεια του διαβόητου set του Dr. Dre & Snoop Dogg το 2012.

Η σύνθεση του Coachella θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιανουαρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο hit channel για όλα το διαβάσετε πρώτοι, αλλά και για ότι νεότερο σχετικά με το διάσημο φεστιβάλ.

Αξίζει να αναφερθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Coachella δεν θα εμπιστευτεί τα σημαντικότερα slot σε μια ροκ μπάντα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Beyoncé επιστρέφει στη σκηνή στο επόμενο «Coachella»

Αφήστε το σχόλιό σας