Ορισμένοι εικάζουν ότι πιθανώς υπάρχει κάτι παραπάνω στο νέο δίσκο του Eminem, λόγω της έντονης παρουσίας pop τραγουδιστών αντί για ράπερ.

Το κοινό του Eminem έχει αναπτύξει μία απίθανη θεωρία για το επερχόμενο άλμπουμ του ράπερ από το Ντιτρόιτ.

Ο πολυαναμενόμενος δίσκος του 45χρονου Αμερικανού με τίτλο «Revival» κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα, στις 15 Δεκεμβρίου και τις προηγούμενες ώρες ήρθαν για πρώτη φορά στο «φως» τα τραγούδια και οι συνεργασίες που θα περιέχει.

Ο Eminem συμπράττει με κορυφαίους αστέρες της pop όπως η Beyoncé, ο Ed Sheeran, η P!nk και η Alicia Keys, αλλά και με τη ροκ μπάντα των X Ambassadors. Τα συγκεκριμένα ονόματα έχουν προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στους οπαδούς του «Slim Shady».

Άλλοι έχουν ενθουσιαστεί και σε άλλους επικρατεί μία αίσθηση απογοήτευσης και σύγχυσης μαζί, αφού -όπως υποστηρίζουν- ο «παλιός» Eminem δε θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί τους. Μόνη εξαίρεση είναι φυσικά η P!nk, με την οποία έχει συναντηθεί δισκογραφικά άλλες τρεις φορές.

Από τα 19 τραγούδια του «Revival», πάντως, απουσιάζει ο 2 Chainz που επρόκειτο να συμμετάσχει στο άλμπουμ.

Ένας χρήστης του Reddit προτάσσει τη δική του θεωρία που ιντριγκάρει, στην προσπάθεια να εξηγήσει την απόρριψη του 2 Chainz για τη χάρη των διάσημων pop stars. Σύμφωνα με όσα προβάλλει, το «Revival» θα μπορούσε να ήταν διπλός δίσκος.

«Είναι διπλός δίσκος», υποστηρίζει. «Ίσως γι’ αυτό φαίνεται μόνο η μισή λέξη “revival”. Έχει ακόμα να αποκαλύψει το δεύτερο μισό της λίστας (με τα τραγούδια), η οποία θα έχει τον 2 Chainz και άλλες rap συμμετοχές», αναφέρει, αναμένοντας κάτι παραπάνω από τον Eminem μετά από τέσσερα χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Πρόκειται σίγουρα για ένα ενδιαφέρον σενάριο, αλλά τα τραγούδια του «Revival» είναι ήδη πολλά αριθμητικά (19) για να υπάρχει και δεύτερο μέρος. Τελικά, η θεωρία ίσως είναι η τελευταία ελπίδα των σκληροπυρηνικών οπαδών του Eminem, που βλέπουν τον αγαπημένο τους ράπερ να ακολουθεί την τάση που θολώνει τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ rap και pop.

Διαβάστε ακόμα: Ο Eminem συμπράττει
με Ed Sheeran, P!nk, Alicia Keys κ.ά. στο «Revival»

Eminem - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας