Κανείς μέσα από το πεδίο της hip – hop δεν είναι σε θέση να συναγωνιστεί τα εντυπωσιακά επιτεύγματα του Eminem.

Ο Eminem μπορεί να έχει αποσπάσει ανάμεικτες κριτικές για το νέο άλμπουμ του «Revival», αλλά πολλές από αυτές τις αντιδράσεις βασίζονται στο πόσο επιτυχημένη ήταν η καριέρα του μέχρι το σημείο της κυκλοφορίας του δίσκου, το Δεκέμβριο.

Ο 45χρονος Αμερικανός είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τις υψηλότερες πωλήσεις στη hip – hop και με μία τεράστια βάση κοινού που ακόμη και άλλοι κορυφαίοι ράπερ μπορούν μόνο να ονειρεύονται.

Τώρα, ο Eminem δέχεται τα συγχαρητήρια της RIAA (Recording Industry Association of America) για τα επιτεύγματά του και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια τραγούδια.

Ο αριθμός είναι 107,5 εκατομμύρια πωλήσεις για την ακρίβεια και συνεχώς αυξάνεται, καθώς όλο και περισσότεροι νέοι γνωρίζουν τον κατάλογό του και ακούν μέσω των υπηρεσιών streaming τα αγαπημένα τους τραγούδια από το «Revival», όπως λόγου χάρη η συνάντηση με τον Ed Sheeran στο «River».

Το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων πωλήσεων επετεύχθη με τη βοήθεια τριών τραγουδιών που σημείωσαν διαμαντένιες πωλήσεις. Ο Eminem ξεπέρασε για πρώτη φορά το πήχη των δέκα εκατομμυρίων πωλήσεων με το θριαμβευτικό «Not Afraid», το οποίο ήταν ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια που σημάδεψαν την επιστροφή του μετά την κατάχρηση ουσιών. Η συνεργασία με τη Rihanna στο «Love The Way You Lie» κατέγραψε το ίδιο νούμερο πωλήσεων, όπως και το κλασικό «Lose Yourself».

Όταν πρόκειται για πωλήσεις τραγουδιών, πολλοί καλλιτέχνες σε οποιοδήποτε μουσικό είδος δεν μπορούν να αγγίξουν ή να συναγωνιστούν τον Eminem. Το προηγούμενο άτομο που κατάφερε να φτάσει αυτή την επίδοση ήταν η Taylor Swift, τον Ιούνιο του 2017.

Eminem και Ed Sheeran σε ένα video clip
με εκρηκτικά συναισθήματα για το «River»

Eminem - River ft Ed Sheeran (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας