Το video clip της Emeli Sandé για το νέο της single, «Hurts», μόλις κυκλοφόρησε.

Στο πρόθυρα του δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ της καριέρας της, η Emeli Sandé οπτικοποιεί το τραγούδι που το προϋπαντά.

Έχοντας διανύσει τεσσεράμισι έτη από τον παρθενικό δίσκο της «Our Version of Events», η ταλαντούχα Σκωτσέζα με τη μαγευτική φωνή που έχει ξεχωρίσει για το πάθος, την αυθεντικότητα και το χάρισμά της, υποδέχεται το κοινό με το ολοκαίνουριο single «Hurts».

Το «Hurts» σηματοδοτεί τη δισκογραφική επάνοδο της Emeli Sandé και τη νέα δουλειά της που ονομάζεται «Long Live the Angels» και αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Virgin EMI στις 11 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες μάλιστα έχουν ξεκινήσει.

Το άλμπουμ θα είναι έκδηλα επηρεασμένο από τις καταβολές της καλλιτέχνιδας από τη Ζάμπια. Χαρακτηριστικά, στο κομμάτι του «Tenderly» θα συμμετέχουν ο πατέρας και τα ξαδέλφια της, αναγραφόμενοι ως «The Serenje Choir» («Η χορωδία του Serenje»), ονομασία που προέρχεται από την ομώνυμη πόλη της αφρικανικής χώρας.

It «Hurts»

«Ήθελα να το κυκλοφορήσω πρώτο επειδή ένιωσα οτιδήποτε απέφευγα να πω τόσο καιρό. Είναι μία πραγματική έκρηξη. Είναι οτιδήποτε ευχόμουν να είχα πει χρόνια και χρόνια πριν. Δεν ήθελα να κρατήσω τίποτα πίσω πια.», ανέφερε το προηγούμενο διάστημα η Emeli Sandé για το νέο της single με τίτλο «Hurts».

Πράγματι, το «Hurts» συνδυάζει ένα δυναμικό χαρακτήρα με την παθιασμένη και εμφατική ερμηνεία της Emeli Sandé σε ένα αποτέλεσμα που αναμφίβολα καθηλώνει!

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, δίνεται στη δημοσιότητα και το video clip που το συνοδεύει, σε ασπρόμαυρη αισθητική:

Το εξώφυλλο της standard (αριστερά) και της deluxe (δεξιά) έκδοσης
του «Long Live the Angels» :

Emeli Sandé - Long Live the Angels - cd album 2016 cover - Hit Channel Emeli Sandé - Long Live the Angels - cd album 2016 cover - Hit Channel
Τα τραγούδια του «Long Live the Angels»

 1. Selah
 2. Breathing Underwater
 3. Happen
 4. Hurts
 5. Give Me Something
 6. Right Now
 7. Shakes
 8. Garden (feat. Jay Electronica & Áine Zion)
 9. I’d Rather Not
 10. Lonely
 11. Sweet Architect
 12. Tenderly (feat. Joel Sande & The Serenje Choir)
 13. Every Single Little Piece
 14. Highs & Lows
 15. Babe
 16. Hurts (Acoustic)

+ Deluxe έκδοση:

 1. Kung Fu
 2. This Much Is True
 3. Little Be Longer
 4. Hurts (Acoustic)

Αφήστε το σχόλιό σας