Η τριπλέτα των προαγγέλων από τον επερχόμενο δίσκο της Emeli Sandé συμπληρώνεται με το «Breathing Underwater».

Η Emeli Sandé προσθέτει μία επιπλέον ψηφίδα στο μωσαϊκό της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Στις 11 Νοεμβρίου η 29χρονη Σκωτσέζα θα κορυφώσει την επάνοδό της στη δισκογραφία με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Long Live the Angels», το οποίο έρχεται από τη Virgin EMI τεσσεράμισι έτη έπειτα από την παρθενική δουλειά της «Our Version of  Events».

Η πρώτη μουσική αναφορά στον καινούριο δίσκο της πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό με το «Hurts», έναν ορμητικό χείμαρρο συναισθημάτων στον οποίο η Emeli Sandé προσέδωσε ολόκληρη την πυγμή της ερμηνείας της.

Η Emeli Sandé φέρνει στο φως
το video clip του «Hurts»

Μία από τις συνεργασίες που θα περιλαμβάνει το «Long Live the Angels», ένα άλμπουμ έκδηλα επηρεασμένο από τις ρίζες της ταλαντούχας καλλιτέχνιδας από τη Ζάμπια, έγινε πράξη με τη συνδρομή του Jay Electronica και της Áine Zion σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό κομμάτι με τον τίτλο «Garden», το οποίο ακούσαμε πριν από δύο εβδομάδες.

«Something like flying…»

Ενόσω οι ημέρες προχωράνε και βρισκόμαστε όλο και κοντύτερα στην πλήρη αποκάλυψη του δίσκου, η Emeli Sandé συμπληρώνει την τριπλέτα των μουσικών προαγγέλων του με το «Breathing Underwater».

Ένα τραγούδι που μιλά για το μεγαλείο των συναισθημάτων που επικρατούν την επόμενη «ημέρα» μετά τις δυσκολίες, σε μία περίσταση που έχει αξία ότι κάποιος τις αντεπεξήλθε και προχώρησε.

«Πιστεύω στα θαύματα, επειδή είναι ένα θαύμα που είμαι εδώ», τραγουδά (στα αγγλικά) η Emeli Sandé και μας προτρέπει να αποκτήσουμε σιγουριά και αισιοδοξία.

Μιας και το «Breathing Underwater» δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα στο YouTube, μπορείτε να το ακούσετε στο Spotify (ή αν προτιμάτε στο Apple Music):

Το εξώφυλλο της standard (αριστερά) και της deluxe (δεξιά) έκδοσης του «Long Live the Angels»:

Emeli Sandé - Long Live the Angels - cd album 2016 cover - Hit Channel Emeli Sandé - Long Live the Angels - cd album 2016 cover - Hit Channel
Τα τραγούδια του «Long Live the Angels»

 1. Selah
 2. Breathing Underwater
 3. Happen
 4. Hurts
 5. Give Me Something
 6. Right Now
 7. Shakes
 8. Garden (feat. Jay Electronica & Áine Zion)
 9. I’d Rather Not
 10. Lonely
 11. Sweet Architect
 12. Tenderly (feat. Joel Sande & The Serenje Choir)
 13. Every Single Little Piece
 14. Highs & Lows
 15. Babe
 16. Hurts (Acoustic)

+ Deluxe έκδοση:

 1. Kung Fu
 2. This Much Is True
 3. Little Be Longer
 4. Hurts (Acoustic)

Αφήστε το σχόλιό σας