Το «Εμείς» θα προτάξουν οι REC απέναντι σε όλους τους άλλους.

Η Ξένια μπορεί να βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία και να αγωνίζεται στους στίβους αγώνων του «Survivor», όμως οι REC προνόησαν και ηχογράφησαν το νέο τραγούδι του που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, μία μπαλάντα αλλιώτικη από τις άλλες.

«Είμαστε εμείς και απέναντί μας όλοι οι άλλοι», θα τραγουδήσει το Νο1 urban – pop συγκρότημα που αναμένεται να αποδείξει πως δε σταματά πουθενά. Το «Εμείς» είναι το πρώτο επίσημο τραγούδι του Άρη Λουμάκη, της Ξένιας και του Mike μετά τα «Χριστούγεννα», που εγκαινίασαν τη συνεργασία τους με τη Heaven Music.

Τις περασμένες γιορτές, οι REC αποκάλυψαν τη… μυστική ιστορία που κρύβουν τα «Χριστούγεννα». Ένα παιδί, μια γιορτή και ένας ολότελα μαγικός κόσμος. Μία ιστορία που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι, σε μουσική – rap στίχους του Άρη Λουμάκη και στίχους του Δημήτρη Μεργούπη. Στα «Χριστούγεννα» συμμετείχε η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Ο Άρης Λουμάκης επιμελείται τη μουσική, η Αγγελική Μακρυνιώτη συμμετέχει στους στίχους και ο Γιάννης Μιχελόπουλος θα σκηνοθετήσει το video clip.

Το «Εμείς» κυκλοφορεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου από τη Heaven Music.

Οι REC φέρνουν τα «Χριστούγεννα» με ένα παραμυθένιο video clip

REC - Χριστούγεννα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας