Η Katerine Duska αποκαλύπτει την πρώτη δισκογραφική δουλειά της.

Η νεαρή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Katerine Duska συστήνει τον παρθενικό δίσκο της καριέρας της.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Καναδά, διατηρώντας όμως ελληνικές ρίζες, η Katerine Duska έχει γαλουχηθεί με την κουλτούρα δύο ξεχωριστών μουσικών κόσμων. Η καλλιτεχνική ταυτότητα που την εκφράζει κινείται σε pop, indie pop και neo soul ρυθμούς. Το κοινό έχει πάρει την πρώτη ιδέα από το έργο της μέσα από τα debut singles «Won’t Leave» και «One In A Million».

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Katerine Duska τιτλοφορείται «Embodiment» και περιέχει εννέα αγγλόφωνα τραγούδια.

Ο δίσκος δεν εστιάζει στον πρόσκαιρο εντυπωσιασμό του ακροατή αλλά σε κάτι μονιμότερο. Να κερδίσει την εκτίμησή του, που εν τέλει καταφέρνει. Η αισθαντική χροιά της ανερχόμενης καλλιτέχνιδας είναι ένα από τα αβαντάζ του «Embodiment». Συν τοις άλλοις, οι ενορχηστρώσεις στρέφουν ξεκάθαρα το «φως» στις ερμηνείες και τις αφήνει να αναδειχθούν και να μαγνητίσουν.

Η Katerine Duska ξεδιπλώνει το εύρος του ταλέντου της υπογράφοντας όλες τις συνθέσεις και τους στίχους του CD, το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Ακούστε τον δίσκο παρακάτω ή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε να τον βρείτε: smarturl.it/HC_Embodiment

Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST» πάνω – αριστερά στο video.

Tracklist

  1. Fire Away
  2. Slow
  3. A Run for My Life
  4. World of Virtue
  5. Won’t Leave
  6. Somebody
  7. Filthy Finger
  8. One in a Million
  9. Autumn Again

Αφήστε το σχόλιό σας