Ένας θερμόαιμος θεατής εκνεύρισε τον Elton John.

Ο Elton John αναγκάστηκε να αφήσει τη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λας Βέγκας, λόγω της αγενούς συμπεριφοράς από έναν θαυμαστή, ο οποίος ουσιαστικά διέκοψε την παράσταση.

«Ένας θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή και έβαλε τα χέρια του στα πλήκτρα του πιάνου ενώ ήμουν έτοιμος να παίξω και μάλιστα συνέχισε αν και του είπα να σταματήσει», δήλωσε ο Βρετανός superstar σε δελτίο Τύπου.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν αγενής, ενοχλητικός και δεν είχε κανέναν σεβασμό για την παράσταση, επομένως του είπα αυτό που αισθανόμουν πριν φύγω από τη σκηνή και πριν τον κυνηγήσουν.

Στη συνέχεια ο Elton John ξανανέβηκε στη σκηνή αλλά αυτή τη φορά χωρίς θαυμαστές. Το περιστατικό συνέβη καθώς ερμήνευε το τραγούδι «Saturday Night’s Alright». Όπως το συνηθίζει ο καλλιτέχνης είχε καλέσει θεατές να ανέβουν μαζί στη σκηνή για αυτό το τραγούδι.

Ο 70χρονος Elton John που έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους στην καριέρα του, ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί μετά από μία περιοδεία που θα κρατήσει τρία χρόνια και θα αποτελείται από τριακόσιες περίπου συναυλίες, ξεκινώντας από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Αποσύρεται από τη δράση ο Elton John

Elton John - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας